10 milliót kapsz, ha 1980-2000 között születtél:

10 milliót kapsz, ha 1980-2000 között születtél:

Cikkünk címe bár elég figyelemfelhívó, de célunk nem más, minthogy felhívjuk a Kedves Olvasóink figyelmét arra, hogy még most is elérhető a 0%-os kamatozású, akár 10 millió Ft összegű Babaváró Hitel, mely a fiatal házasok számára komoly lehetőséget jelent a családi életkezdéshez. Cikkünkben a Babaváró Hitel aktuális ügyfél-megítélését láthatjuk egy friss kutatás eredményei alapján.

A Babaváró kölcsön legfontosabb előnyei az érintettek számára:

– a szabad felhasználhatósága,

– a több gyermek után járó kedvezmények és

– akár a hitel kamatmentessége.

Milyen közel állunk a gyermekvállaláshoz?

A Babaváró kölcsön megítélése szorosan összefügg azzal, hogy milyen közel állnak a gyerekvállaláshoz – derült ki az OTP Bank megbízásából készült felmérésből, ami arra is rávilágít, hogy Babaváró kölcsön megítélése kettős a felnőtt lakosság körében.
A válaszadók felének alapvetően ez egy hitellehetőség, míg 39 százalékuk számára támogatási forma. 17 százalék látja gyermekvállalási támogatásként, 9 százalék családalapítást segítő lehetőségként, hét százalék gondol rá, mint vissza nem térítendő támogatásra, 6 százalék pedig egyszerű támogatásként tekint a kölcsönre.

A kutatásból az is kiderült, hogy minél közelebb kerül valaki a gyerekvállaláshoz, annál kevésbé tekint erre a lehetőségre hitelként és kezd családalapítási és gyerekvállalási támogatásként tekinteni a Babaváró kölcsönre.
Azok körében, akik öt éven túl terveznek gyereket, 68 százalék gondol a Babaváró kölcsönre hitelként, akik 3-5 éven belül tervezik az újszülött érkezését ez már csak 56 százalék, az 1-2 éven belül gyermeket vállalóknál 48 százalék, akiknél pedig már megfogant a gyermek, ez már 39 százalék.

Azok körében, ahol már a jön a baba, 52 százalék számára egy támogatási forma jut eszébe a Babaváró kölcsön hallatán, az 1-2 éven belül gyermeket tervezők 48 százaléka tekint rá így, a 3-5 éven belül tervezők körében ez 40 százalék, az 5 éven túl gyermeket tervezőknél pedig 27 százalék.
A kölcsön kamatmentessége az érintettek negyede számára fontos előny. Ebben a csoportban jellemzően lakásvásárlásra (29 százalék) és lakásfelújításra (24 százalék) használják, vagy használták ezt a hitellehetőséget. Gyakori még a kisebb-nagyobb, az újszülött érkezéséhez kapcsolódó tárgyak vásárlása (17 százalék), háztartási gépek beszerzése (15 százalék) és a lakás energetikai korszerűsítése (12 százalék) is.

error: Content is protected !!