09.19 – MÁGNESES EREJŰ SZUPERHOLD ÉRKEZIK MA!!! OSZD MEG, ÉS A SOK SZERENCSE BEÍRÁSA UTÁN 7 ÉV SZERENCSE VÁR RÁD!!!

09.19 – MÁGNESES EREJŰ SZUPERHOLD ÉRKEZIK MA!!!

OSZD MEG, ÉS A SOK SZERENCSE BEÍRÁSA UTÁN 7 ÉV SZERENCSE VÁR RÁD!!!


Új fejezet nyílik mindenki életében:

Este figyeld az eget >>> este 21 óra után, ha tiszta az ég! Rossz idő esetén nem látszik…

Tiszta lappal indulhatunk.

A szuperhold ereje arra fog emlékeztetni minket, hogy lépjünk kapcsolatba a fényes oldalunkkal és használjuk ki a hold mágneses erejét. Hangolódjunk az intuíciónkra és szabaduljunk meg attól, ami visszatart minket. Az életünk egy új fejezete nyílik meg most.

Az őszi  szuperhold új energiahullámra nyit kaput .

Az energia aktivál és feltölt minket, együtt rezeg majd velünk és felkészít minket arra, hogy egy új ciklusba lépjünk. Ez az energiahullám magasabb rezgésű lesz, mint amivel eddig találkoztunk. Segít új lehetőségeket ébreszteni és egy magasabb tudatosság felé vezet majd minket.

Ennek a folyamatnak a során felismerhetjük, hogy mely dolgokat kell elengednünk, melyek azok, amelyek túl sok energiánkat emésztik fel.
Egyben azt is felismerhetjük, hogy mely irányba kell terelnünk ezt az energiaáramlatot A szuperhold segít megvilágítani a dolgokat előtted. Olyan kérdésekre találhatsz választ, amelyek régóta keresed a választ. Tudni fogod, min kell változtatnod.

Meg kell tanulnunk energiát fordítani azokra a dolgokra, amelyek feltöltenek minket, amelyek örömöt okoznak, és velünk együtt rezegnek!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg másokkal is! Köszönjük!

Friss  1 perce érkezett Nyugdíjasok és 65 év felettiek figyelem! Megérkezett a hír amit nagyon vártunk ! 120-130 ezer forintot kapnak sokan:
error: Content is protected !!