Veszély! Vigyázzatok! Szervkereskedők Magyarországon! ILYEN aljas módon próbálnak meg elrabolni 14-18 éves gyerekeket! Itt bukkantak fel eddig: Segítsetek! Osszátok >>>

Veszély! Vigyázzatok! Szervkereskedők Magyarországon! ILYEN aljas módon próbálnak meg elrabolni 14-18 éves gyerekeket! Itt bukkantak fel eddig: Segítsetek! Osszátok >>>

Szeretném minden ismerősöm figyelmét felhívni!!!!!! Győrben egy nagy fekete autóból 4 jól szituált fiatalember szólít le, fiatal (14-18 év közötti) fiúkat és lányokat azzal az indokkal, hogy egy utcát vagy bármi más helyet keresnek. Amikor a leszólított gyerek próbálná útbaigazítani őket, úgy tesznek mint ha nem hallanák amit mond. ezért megkérik, hogy menjen közelebb az autóhoz. Amikor mit sem sejtve közelebb lép, kiugranak és megpróbálják az autóba tuszkolni. Ha ez sikerül, a gyereket attól fogva senki nem látja többet.

Egyik ismerősöm lányát próbálták meg így elrabolni ( péntek, fényes nappal a Szigethy Attila utcában! ADY VÁROS ), de neki szerencsére sikerült elmenekülnie.

A rendőrség tud a dologról, de valamilyen okból nem publikálja, azért írtam, hogy mindenki beszélgessen el a csemetéjével, és akit tud, értesítsen erről, amit írtam, mert tényleg nem vicc….!!!!

Eközben Békés megyében egy platós terepjárót keresnek. Egy férfi és egy nő házaspárnak adja ki magát, ők is útbaigazítást kérnek, majd ezt meghálálva csokival és egyéb édességgel próbálják a jármű közelébe csalni a gyerekeket!

Mindenki figyelmeztesse ismerőseit! “Én most beszéltem egy ismerősömmel telefonon,és Ő azt mesélte,hogy Egerben is lesötétített fekete Mercedesszel szedik össze a 14 – 19 éves gyerekeket!

KÉRLEK, AD TOVÁBB, MERT ÉLETEKET MENTHETSZ VELE!!!!!”

Vigyázzunk mert az ország bármely pontján felbukkanhatnak!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

error: Content is protected !!