Vérlázító!!!!! 3 hónapos csecsemő kezét, lábát, bordáját törte el egy Angliában élő magyar pár!

Vérlázító!!!!! 3 hónapos csecsemő kezét, lábát, bordáját törte el egy Angliában élő magyar pár!

Három hónapos csecsemő kezét, lábát, bordáját törte el egy Angliában élő magyar pár
A Hull Daily Mail cikke alapján ír az Index egy kint élő magyar párról, akik összesen több mint hat év börtönt kaptak, miután bántalmazták a nő kisgyerekét. A 26 éves R. Orsolya, és a 34 éves N. Tamás doktorhoz vitte a gyereket, mert lógatta a bal karját. Ekkor derült ki, hogy a három hónapos csecsemőnek eltört a karja a bordája, a bal combja és a sípcsontja.

A tárgyalások 9 hónapon át tartottak, ám a végére sem derült ki, hogy pontosan ki bántotta a picit. R. Orsolya és N. Tamás ugyanis egymásra mutogattak: mindketten a másikat hibáztatták azért, ami történt, és egyikük sem mutatott megbánást.

Azt még mindig nem tudta eldönteni a bíróság, hogy a gyereket melyik szülő bántalmazta, de az biztos, hogy a csecsemő karját kicsavarták, testét pedig összepréselhették. A szülők a tárgyalás során egyszer sem tanúsítottak megbánást. A férfinek már Magyarországon is volt egy hasonló ügye, akkor egy leánygyermeknek okozott törött koponyát, bordát, monoklit és más sérüléseket. A férfit végül három és fél évre, a nőt három évre ítélték, írja az Index.

error: Content is protected !!