Végre itt a fantasztikus HIVATALI BEJELENTÉS! Újfajta utalványt és készpénzt kapnak húsvétra a nyugdíjasok – de nem mindenki!

Végre itt a fantasztikus HIVATALI BEJELENTÉS! Újfajta utalványt és készpénzt kapnak húsvétra a nyugdíjasok – de nem mindenki!

Erzsébet-utalvány helyett Edenred kártyát kapnak a makói nyugdíjasok 10 ezer forint értékben a húsvéti ünnepekre, a dunaújvárosi és az esztergomi nyugdíjasok 5 ezer forintot várhatnak. A kormány is készülhet valamire.

Március 16-án megkezdik a makói képviselők az Edenred utalványok osztását, amelyet minden 70 év feletti lakos kap húsvét alkalmából. Akit nem találnak otthon, az személyesen veheti át a Polgármesteri Hivatalban a 10 ezer forint értékű kártyát.

Idén 3348, 70 év feletti kap utalványt Makón a húsvéti ünnepkörhöz közeledve. Ahogy Ákosi Ádám, Makói Polgármesteri Hivatal Jegyzői Iroda Hatósági Csoport csoportvezetője elmondta, az Erzsébet-utalvány megszűnése miatt a nyugdíjasok Edenred kártyát kapnak – amelyen 10 ezer forint lesz. Ezt az utalványt számos helyen elfogadják a városban is: többek között hideg- és melegétel mellett, háztartási és vegyi árura, gyógyszertári termékekre, ruhaneműkre, sportszerekre, szépségápolási termékekre és műszakik cikkek vásárlása esetén is felhasználható, továbbá éttermekben is lehet vele fizetni.

A képviselők március 16-án kezdik meg a kihordását az utalványnak és várhatóan április közepéig eltart ennek az osztása. Akit nem találtak otthon, azok április 23-tól vehetik át a Polgármesteri Hivatalban az utalványt, a 202. irodában. Sánta Sándor képviselő is felkészült a kihordásra: mint említette, a közeljövőben 304 nyugdíjast fog felkeresni az ünnep előtt. Hozzátette, telefonon bárki elérheti, akinek kérése vagy kérdése van az utalvánnyal kapcsolatban, minden megkeresésére reagálni fog.

error: Content is protected !!