Változás jön a CSALÁDI PÓTLÉKNÁL és a nyugdíjaknál is! Hivatalosan is bejelentették, hogy előbb jön a pénz!

Előbb jönnek az utalások!!! VÁRVA VÁRT Változás jön a CSALÁDI PÓTLÉKNÁL és a nyugdíjaknál is! Hivatalosan is bejelentették, tájékozódj, mert hamar jön >>>

ITT A NAGY BEJELENTÉS : Fontos!!!! VÉGRE VÁLTOZÁS jön a családi pótlék, a nyugdíj, a gyes és a GYES folyósításánál! MINDENKIT ÉRINT! Itt tájékozódhattok! :

– ITT A BEJELENTÉS! Érinti a fizetés, a családi pótlék, a szociális segély, a gyes, a gyed, a gyet és egyéb pénzek utalását is! Minden banknak, még a legapróbbnak is kötelező lesz csatlakozni hozzá, így többé nem lesznek különbségek, bármilyen utalásnak maximálisan 5 másodperen belül teljesülnie kell! 

Ezek fantasztikus hírek mindenkinek >> előbb fog érkezni a fizetés, a családi pótlék, a gyes, a gyed, a szociális támogatás és minden egyéb, ami komoly segítséget jelenthet a nehéz időknek!

2019. július 1- től jöhet Magyarországon az azonnali utalás. Ezt pedig minden banknak kötelező lesz bevezetni – mondta el Bartha Lajos, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénzügyi infrastruktúrák igazgatója a FinTechRadar konferenciáján.

Három nagy projekt keretében 30 milliárd forint forrásból fejleszti informatikai rendszerét a Magyar Államkincstár a következő három évben – mondta Mészáros József, a Magyar Államkincstár (MÁK) elnöke az MTI szerint.

A projekt keretében létrehoznak egy új nyilvántartási rendszert, amely az összes adatot tartalmazza majd a nyugdíjbiztosítási, családtámogatási, egészségbiztosítási és más szociális biztonsági ellátásokkal kapcsolatban

A fejlesztés az állampolgárok széles körét közvetlenül érinti, kezdve az aktív korúaktól, a családokon át, egészen a nyugdíjbiztosítási vagy családtámogatási ellátásban részesülő személyekig – vélekedett a projektigazgató.

És egy jó hír mára :

„Ha nem jó, akkor nem eszed meg, ha jó, akkor még kapsz!” – mondja Magyarország legkedvesebb konyhás nénije

Irma néni az M1 Ma Reggel című műsorában elmondta, napi négy órában dolgozik az Érdligeti Általános Iskola menzáján, így ebédidőben mindig ott van a gyerekekkel. Sőt, a szülőkkel is, hiszen közülük is többen oda járnak ebédelni. Beszélt arról is, hogy már negyven éve dolgozik menzán, azóta, hogy kislánya megkezdte az első osztályt az általános iskolában.

Román Józsefné, Irma néni lett Magyarország legkedvesebb konyhás nénije a gyerekek szavazatai alapján azon a pályázaton, melyet az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) hirdetett meg márciusában. A közétkeztetés jelentőségére fókuszáló 2018-as kampányban azokra a konyhai dolgozókra irányult a figyelem, akik sokat tesznek és tehetnek azért, hogy a tanulók elégedettebbek legyenek és szívesen fogadják, kóstolják meg azokat az ízeket, ételeket amelyekkel nem feltétlen találkoznak otthon.

error: Content is protected !!