ÚJDONSÁG! EGYSZERI 20 ezer forintos FŰTÉSTÁMOGATÁS nyugdíjasoknak, 65 év felettieknek!!

ÚJDONSÁG! EGYSZERI 20 ezer forintos FŰTÉSTÁMOGATÁS nyugdíjasoknak, 65 év felettieknek!!

20 ezer forintot adnának fűtésre a budapesti nyugdíjasoknak
Fűtési szezononként húszezer forintot kapnának a nyugdíjasok és a rászoruló nagycsaládosok a fővárostól – ígérte Karácsony Gergely az idősek világnapján.

A zuglói hatezer forintos fűtési támogatás mintájára megvalósítaná a 20 ezer forintos fővárosi fűtési támogatást is – idézi a polgármestert a hvg.hu.

Fűtési szezononként húszezer forintot kapnának a rászoruló nyugdíjasok és nagycsaládosok a fővárostól – ígérte Karácsony Gergely keddi budapesti sajtótájékoztatóján az idősek világnapján.

Terézvárosban pl már most is van támogatás :

Igényelhető a fűtéstámogatás
Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzata a november 1-jétől április 30-áig terjedő időszakra fűtéstámogatást nyújt a kerületben lakcímmel rendelkező és életvitelszerűen itt élő

– azon egyedül élő személyeknek, akinek a havi jövedelme (nyugdíja) nem haladja meg a 150.000.-Ft-ot,

– azon családban élő személyeknek, ahol az egy főre eső jövedelem nem haladja meg a 120.000.-Ft-ot. A kérelmet a háztartás bármely nagykorú tagja benyújthatja.

A támogatás havi összege háztartásonként 6.000.-Ft.

A kérelmeket szeptember 1-jétől már be lehet nyújtani az erre a célra rendszeresített nyomtatványon, a szükséges igazolásokkal a Polgármesteri Hivatal Szociális és Gyermekvédelmi Osztályára.

error: Content is protected !!