Tragédia: felakasztotta magát az egykori valóságshow-sztár – Íme, a részletek

Tragédia: felakasztotta magát az egykori valóságshow-sztár – Íme, a részletek

Nyomoznak a rendőrők!!!

A brit párkereső valóságshow 32 éves sztárját, Sophie Gradont holtan találták szülei ponteland-i házában még 2018. június 20-án. A mai napon a halottkémek az idegenkezűséget kizárták, és megállapították, hogy kokain és alkoholfogyasztás után öngyilkosságot követett el.

A nyomozás alapján kiderült, hogy Sophie felakasztotta magát a túladagolás után. Holttestét párja és testvére találták meg. Hívták a mentőket és szívmasszázst adtak a lánynak, ám már nem tudták megmenteni az életét.

Állítólag nem sokkal a tragédia előtt Sophie üzenetváltásai között megtalálták, amint egy barátjának azt írta, hogy már nem bírja a világ terhét, és nem tudja tovább csinálni. 2013-ban alacsony önértékeléssel és depresszióval diagnosztizálták, halálakor is gyógyszert szedett szociális fóbiájára. A kokain és az alkohol pedig csak növelte az erőszakos gondolatok és cselekedetek valószínűségét.

Tragikus módon Sophie szerelme, Aaron Armstrong (25) is öngyilkos lett néhány héttel barátnője halála után. Az ő szervezetében is kokaint és alkoholt találtak, amelyek felerősítették a gyász és a stressz tüneteit, miután megtalálta Sophie holttestét

error: Content is protected !!