Az Xfaktoros Manuel továbbra sem tud költözni, a szüleinél lakik!!! Azért irigy Ruszó Tibire:

Az Xfaktoros Manuel továbbra sem tud költözni, a szüleinél lakik!!! Azért irigy Ruszó Tibire:

Bár nagyon szeretett volna a verseny után egyből elköltözni otthonról Manuel (19), egyelőre várnia kell ezzel.

Az X-Faktor negyedik helyezettje szeretne minél előbb önállósodni, ám a tehetségkutató végével pár napra még hazaköltözött.

– Otthon mindig nagy volt a zsivaj, most jó lesz egy kis csönd, meg hogy senkivel nem kell osztoznom semmin – bizakodott korábban lapunkban Manuel, aki eddig nem találta meg a tökéletes otthont, így hazaköltözött, ahol édesanyjával, annak új párjával és négy testvérével laknak együtt.

Egyelőre visszamegyek az X-Faktor-házból anyáékhoz pár napra, már haza is vittem jó néhány holmimat és cuccomat. Ha minden jól megy, nagyjából két héten belül sikerül saját albérletbe költözni. Nagyon várom már, mert régóta nagy álmom volt egy kis saját lakás – reménykedett az énekes.

Eddig nem tudtam a lakáskereséssel foglalkozni, mert örültem, hogy végre kipihentem magamat, hiszen elég pörgős hónapok voltak mögöttem. Rengeteg intézni valóm volt, hiszen amíg tartott a műsor, nem volt semmire időm.

Manuel a műsorban jött össze a Take3 együttes énekesnőjével, Edinával (16), akivel még mindig egy párt alkotnak.

– Változatlanul ugyanolyan jól megvagyunk, mint eddig, most már többet tudunk találkozni, ami szuper. Ám most sok felkérésem van, fogalmam sincs, hogyan tudjuk majd megoldani a találkozást. December 27-től 31-ig tizenegy fellépésem lesz, 30-án ráadásul az összes élő show-s versenyző színpadra áll a Liget Clubban az Élőshow Turnén, amit nagyon várok – mondta boldogan Manuel.

Jobb lett volna nyeri, mondta kicsit irigykedve …

error: Content is protected !!