Több milliós támogatás 1,2,3,4 gyermekes családok figyelem! 2019. július 1-től 7 nagyon fontos változás lép életbe, ami durván érinti a családokat!

Több milliós támogatás 1,2,3,4 gyermekes családok figyelem! 2019. július 1-től 7 nagyon fontos változás lép életbe, ami durván érinti a családokat!

ORBÁN VIKTOR A KÖVETKEZŐ CSALÁDVÉDELMI AKCIÓTERVET JELENTETTE BE!

Bevezetik a fiatal házasok gyermekvállalási támogatását. Minden 40 év alatti nő 10 millió összegű kedvezményes kölcsönben részesül. Minden gyereknél egy évre felfüggesztik a törlesztést, három után elengedik a fennálló tartozást.

Bővítik a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) kedvezményes hitelét.

A második gyermek születésekor 1 a harmadiknál 4 millió forintot, minden további gyereknél 1-1 millió forintot vállal át a kormány a szülők jelzálog-hiteléből.

Azok a nők, akik legalább négy gyereket szültek, életük végégig mentesülnek az szja fizetése alól.

Elindítják a nagycsaládosok autóvásárlási programját. 2 és fél millió forint vissza nem térítendő támogatást ad a kormány az új, 7 személyes autókra.

Megvalósítják a teljes bölcsődei ellátást. 21 ezer új férőhelyet ígér 3 év alatt. 2022-ben minden szülő bölcsődébe viheti a gyermekét.
Bevezetik a nagyszülői gyed-et.

FRISSÍTÉS!
És egy ígéret a középiskolás diákoknak! 2*2 hét külföldi út a középiskolás diákoknak, ingyen!
A kormányfő azt ígérte, hogy a kilencedik és tizenegyedik osztályban a nyáron minden tanuló 2-szer két hét külföldi nyelvi tanfolyamon vehet részt, amelynek költségeit a kormány vállalja.

error: Content is protected !!