Titkos repülőgépek méreggel permetezik az embereket – megdöbbentő képek és videó!!! Szerinted ez igaz lehet???

Titkos repülőgépek méreggel permetezik az embereket – megdöbbentő képek és videó!!! Szerinted ez igaz lehet???

Olyan személyszállító repülőgépek, melyek nincsennek a Flightradar24-en feltüntetve – méreggel permetezik a légkört, ezzel megváltoztatják az időjárást és betegségeket okoznak. Rákkeltő alumínium port, cinket és báriumot permeteznek a levegőbe. Olvassa végig a cikket, mert megdöbbentő képeket és egy másfél órás videót is megtalálhat benne. A videó feliratozott, érdemes végignézni, ameddig le nem törlik az oldalról. Oszd meg és lájkold az oldalt, hogy minél többen megismerjék ezt a tényt.

Nézze meg, hogy alakítanak át egy utasszállító repülőgépet méreg permetező gépezetté:

A világ összes repülőgépe egyszerre megtekinthető és minden adatot megtudhatsz a repülőkről, az útirányról és még a földet is megtekintheted a pilótafülkéből. Itt a weboldal: Flightradar A Flightradar24-en mindig meg lehet tekinteni, hogy hol milyen repülőgép repül a világban, vagy éppen a fejünk felett. CHEMTRAIL-csík terítette be Magyarországot múlt szombaton ! Érdekes, hogy ezek a gépek mindig akkor jelennek meg, amikor a családok az idejüket a szabadban töltik. Két héttel ezelőtt például Nyíregyházán este minimum 12 ismeretlen repülő terítette be CHEMTRAILS vegyi anyagokkal a kék eget.

Ezeket lehet látni a fenti képen. Érdekesség az volt, hogy ezek nem a kondenzcsíkok voltak. Ennyi repülőgépet soha nem lehet látni Debrecen és Nyíregyháza térségében. A naplemente alig látszódott a permetezés után. Szegeden és Békéscsabán és Pécsett is beszámoltak sokan hasonló tevékenységről. A világ összes repülőgépe egyszerre megtekinthető és minden adatot megtudhatsz a repülőkről, az útirányról és még a földet is megtekintheted a pilótafülkéből.

error: Content is protected !!