SZÖRNYŰ amit művelt édesanyámmal ez a cigány fiatalember! Jelenleg is a kórházban fekszik >>>

SZÖRNYŰ amit művelt édesanyámmal ez a cigány fiatalember! Jelenleg is a kórházban fekszik >>>

Nagy Adrienn osztotta meg közösségi oldalán az alábbi vérlázító bejegyzést. Írását változatlan formában közöljük:

„Kedves facebook közösség, kérem segítsetek!

Rövid és lényegre törő leszek. 2018, November 13.-án a kora esti órákban jött a telefon, miszerint anyukámat kirabolták és megkéselték munkahelyéről indult hazafelé, mikor egy roma származású férfi ugrott elő a sötétből, pénzét és ékszereit követelve. Anyukám ezeket megtagadva tovább sietett, ekkor a férfi újra útját állta és ekkor történt a baj, többször is hason szúrta majd megütötte, mindent értéket ellopva pedig magára hagyta a földön.

Szolnokon a Liget hotel után történt az eset, ezúton is köszönöm, az arra járóknak, akik azonnal értesítették a mentőt és engem is. Személyleírás alapján, (Roma származású, átlagos testalkatú, 170 cm magas, fekete farmert és dzsekit viselt, bal kezén nagy méretű tetoválás) a képen látható férfit keresi a rendőrség, de én bízva a közösség erejében, a rendőrség beleegyezésével itt is megosztom a képét.

Anyukámat jelenleg a Szolnoki MÁV kórházban ápolják. Szerencsére a kés nem ért létfontosságú szervet, így túl van az életveszélyen. Az orvosok szerint csak pár centin múlt! Le vagyok sokkolva, hogy napjainkban vannak „emberek” akik pár ezer forintért képesek kis híján emberi életeket ontani és tétlenül otthagyni őket! Magyarország, én így szeretlek?! Kérek mindenkit, adja tovább! Egy ilyen veszélyes ember nem mászkáltat Szolnok utcáin! Aki esetleg látná, vagy ismer olyat aki látta a feltételes elkövetőt az a névtelensége teljes megőrzése mellett jelezheti a Szolnoki rendőrkapitányság valamennyi elérhetőségén: Cím: 5000 Szolnok, Dr. Sebestény Gyula út 5.Telefon: 56/501-600 BM telefon: 03-32/18-12, E-mail: szolnokrk@jasz.police.hu

error: Content is protected !!