Szörnyű állapotban, véresen nyitott ajtót a drogos énekesnő!

A sztár albérletét kábítószer-kereső kutyával kutatták át, és a díler ujjlenyomatait is próbálták rögzíteni. A főbérlője napok óta nem tudta elérni az énekesnőt, ezért hívta ki a rendőröket.

Újabb megdöbbentő információk jutottak a Blikk birtokába a csütörtök délután rendőri kísérettel kórházba szállított, ismert énekesnő ügyében. A szomszédok szerint a hírességre a főbérlője hívta rá a rendőröket, akik – miután kórházba vitték – nyomozók és drogkereső kutyák segítségével kutatták át a lakását.

Az énekesnő kilétét személyiségi jogok miatt nem közölhetjük, ám a Blikk több szomszédját is megtalálta az angyalföldi házban, akik újabb megdöbbentő részletekről meséltek.
Mint arról a blikk.hu elsőként beszámolt, mentőautóval szállították kórházba a közismert, fiatal hazai énekesnőt, aki erősen kábult állapotban volt, ezért toxikológiai vizsgálatokat végeztek rajta, ami kokaint mutatott ki a szervezetében. Az ügyben rendőrségi eljárás indult.

Rögtön felismertem. Az is azonnal szemet szúrt, hogy mindkét kezét ellátták, ugyanis mindkét alkarját kötés borította – árulta el lapunknak korábban egy kórházi szemtanú.
Nem igazán kedveli őt itt senki, mert elég hangos, későn jár haza, és nem nagyon kommunikál senkivel. Elég magának való, és mindenki tudja róla a házban, hogy évek óta komoly lelki problémákkal küzd – kezdte az egyik informátorunk, aki a csütörtöki napról is részletesen beszámolt.

A lakását bérli, és a tulajdonosa napok óta nem tudta őt elérni. Személyesen is megkereste, ám nem nyitott neki ajtót, de amikor felhívta, hallotta, hogy bent csörög a telefonja. Kérdezgette a többi szomszédot is, de mivel napok óta senki nem látta, végül kihívta rá a rendőröket, akik csütörtök délelőtt megjelentek.
Az informátor szerint az előadóművész kábult állapotban, sérülésekkel a karján nyitott ajtót a rendőröknek, akik – látva az állapotát – kihívták a mentőket. A lakást ezután ellepték a nyomozók, akik drogkereső kutyák segítségével kerestek kábítószerre utaló nyomokat, illetve ecsetekkel ujjlenyomatokat, feltehetően a kábítószer-kereskedő kiléte után kutatva.

Kesztyűkben érkeztek a nyomozók, akik órákon át ecsetekkel nagyon alaposan vizsgálták a helyszínt. Őszintén szólva, egyáltalán nem lepődtünk meg a történteken, köztudott a házban, hogy a szóban forgó hölgy szokott tiltott szerekhez nyúlni – tette hozzá a szemtanú.
Egy másik szomszéd arról számolt be, hogy az énekesnő a csütörtöki eset óta már az otthonában pihen, a szerelme és a barátai gyakran látogatják, de őt az eset óta nem látta senki.

 

error: Content is protected !!