Szívszorító hír! DZSUDZSÁK BALÁZS GYÁSZOLJA A SAJÁT GYERMEKÉT, könnyfakasztó, HOGY MI TÖRTÉNT A KISFIÚVAL:

DZSUDZSÁK BALÁZS GYÁSZOLJA A ” SAJÁT GYERMEKÉT ” SZÍVSZORÍTÓ, HOGY MI TÖRTÉNT A KISFIÚVAL

Kezdetben csak hónapokat jósoltak Csikai Zsombornak, a magyar fociválogatott ifjú szurkolójának. A kilencévesen súlyos betegségben elhunyt fiút többek között Dzsudzsák Balázs is gyászolja.

Egy Zsombi feliratú, dedikált mezzel fejezte ki együtt­érzését a magyar válogatott a tragikusan fiatalon elhunyt szurkoló szüleinek.

Balázs saját fiaként szerette a kisfiút, aki nagyon megérintette a focista szívét, és nagyon mély gyászba borult a halála után.

– Úgy döntöttünk, Zsombi hamvait hazahozzuk, és ekkor kaptuk a meglepetés mezt. Az is nagyon jólesett, hogy Balázs a közösségi oldalán külön megemlékezett a kisfiamról – mondta a Borsnak a gyermek édesanyja, Csikai Anita, aki Gyógyítjuk a Gyermekeket néven alapítványt hozott létre a Zsombihoz hasonló betegségben szenvedő gyerekek megsegítésére.

– Zsombi 14 hónapos volt, amikor a klinika igazgatója azt mondta nekünk, ne ragaszkodjunk hozzá, mert hónapjai vannak hátra. De mi hittünk a csodában. A férjem alacsonyabb szinten focizott, és sokat jártunk ki a meccseire. Zsombi pedig annyira beleszeretett a sportba, hogy ez jelentette számára az életet. Minden focicsapatot kívülről fújt, és táblagépén statisztikákat ve­zetett a meccsekről. Sőt így tanulta meg, hogy néz ki a 45 európai ország zászlaja.

Azonban súlyos betegségéből kifolyólag ő maga focizni nem tudott. Egyéves kora óta infúzión tápláltuk, tavaly júliusban pedig kettős látás és járásképtelenség alakult ki nála. Kilenc hónap alatt tanult újra járni – tette hozzá Anita. Zsombinak hatalmas erőt adott a sport, többször járt a Groupama Arénában, legutóbb a Lettország és a Portugália elleni vb-selejtezőkön. Idén júniusban Telkiben pedig találkozhatott is kedvencével, Dzsu­dzsákkal – aki emberileg igen, pénzzel nem támogatja az alapítványt – és Gulácsi Péterrel is, aki egy aláírt kesztyűt ajándékozott neki.

Ide két testvére, Szonja és Vendel is elkísérte Zsombit. Utóbbi hatéves, focizik és azt mondta: minden egyes gólt bátyjáért szeretne rúgni, hogy büszke legyen rá odafent.

error: Content is protected !!