Szép kártyások figyelem – Hatalmas bejelentés érkezett, erről jobb ha tudsz!

Szép kártyások figyelem – Hatalmas bejelentés érkezett, erről jobb ha tudsz!

Szép kártyások figyelem – Hatalmas bejelentés érkezett, erről jobb ha tudsz!

( Friss hírek )

A klasszikus plasztik kártya mellett, elsőként vezeti be a digitális SZÉP kártyát a K&H. Az innovatív megoldás a pénzintézet meglévő és új számlatulajdonosai számára elérhető és a digitális bankkártyákhoz hasonlóan működik. Azaz érintésmentesen terminálnál, illetve okoseszközös fizetés esetén használható, a megjelölt elfogadóhelyeken.
Még tovább bővül a mobiltelefonunkkal kényelmesen elintézhető fizetési funkciók száma, a K&H ugyanis elsőként teszi elérhetővé digitálisan is a SZÉP-kártyát. A pénzintézet stratégiai partnerének, a Mastercardnak köszönhetően valósul majd meg ez az innovatív projekt, amely androidos és IOS-eszközökkel is egyaránt kompatibilisre készül. Ennek a tényleges megvalósulását a pénzintézet 2024 közepére helyezi.

Az új szolgáltatáshoz nem szükséges külön szerződés. Csupán a mobilbankban hozzá kell rendelni a kártyát az Apple Wallet-hez vagy a Google Pay-hez. A pénzintézet lakossági ügyfelei az innovatív fizetés mellett további kényelmi megoldást is használhatnak: számukra az egyenleg lekérdezés és a tranzakciós előzmények is automatikusan elérhetők a pénzintézet mobilbankjában. A digitális SZÉP kártya elfogadóhelyek listáját a K&H SZÉP kártya oldalon lehet megtekinteni, melyek száma folyamatosan bővül és a teljes elfogadói hálózat várhatóan 2024 közepére kerül lefedésre.
Ma már az okoseszközökön keresztül intézzük a mindennapi dolgainkat, így a mobiltelefonnal és okosórával történő fizetés is dinamikusan növekszik. Az év első tíz hónapjában már óránként átlagosan több mint 6700 okoseszközös fizetést bonyolítottak ügyfeleink. Miért ne lehetne ez így a SZÉP kártya esetében is?

– mondta Molnár Gergő, a K&H lakossági marketing vezetője. A közlemény szerint az új fizetési lehetőség bevezetése még tovább erősítheti a SZÉP kártya használatot, ami az elmúlt hónapban egyébként is rendkívül megugrott: a jóváírt összegek 41 százalékkal, míg a költések 35 százalékkal emelkedtek tavaly októberhez képest. Ebben szerepet játszott az elfogadóhelyek számának folyamatos emelkedése, illetve az is, hogy a hideg élelmiszervásárlás aránya tovább erősödött. A szeptemberi 31,5 százalékhoz képest ugyanis októberben már a teljes K&H SZÉP kártya forgalom 33,8 százalékát ez tette ki.
error: Content is protected !!