Saját otthonában fagy meg majdnem Medveczky Ilona, 16 fokban fáznak a kutyáival!

Saját otthonában fagy meg majdnem Medveczky Ilona, 16 fokban fáznak a kutyáival!

Sajnos, egyre többen szembesülnek olyan irdatlan számlákkal, amiket még a jobban keresők is csak nehezen tudnak kigazdálkodni. Így volt ezzel Medveczky Ilona is, aki nem kevesebb, mint 90 ezer forintos villanyszámlát kapott.
„Eddig nem is fűtöttem, pedig nagyon fázós vagyok, igyekszem takarékoskodni. Egyből viszont nem engedek: fontos, hogy a kutyáknak mindig legyen meleg ételük. Még akkor is, ha nekem nincs” – mondta el a táncosnő, aki hozzátette: nem tudja, mi lehet még később.

„Egyelőre a villanyszámlát kaptam meg. Közel 90 ezer forint. Azt hittem, rosszul látok! Dupla annyit fizetek, mint szoktam, pedig nagyon odafigyelek arra, hogy csak akkor használjak áramot, amikor feltétlenül szükséges, már a televíziót sem nézem annyit” – tette hozzá.
Ilona „kegyetlenül szomorú”, de nem csak maga miatt. Elmondta: el sem tudja képzelni, hogyan fizeti ki a lakosság nagy része a hatalmas összegű számlákat. „Abban bízom, hogy mihamarabb könnyebb lesz, és megszűnnek ezek a nehéz terhek” – mondta a Story Magazinnak.

A művésznő nagyon el van keseredve, hiszen ez még csak egy számla volt. Nagyon tart attól, mi lesz, amikor a többi is megérkezik.
„Ez szinte egy teljes nyugdíj! Teljes sötétségben fogok élni, az lesz ennek a vége. Az állatokat ellátom, főzök, de az én szükségleteimet minimálisra csökkentem. Nem tudom, mi lenne a legjobb megoldás” – mondta el csüggedten a táncosnő.

error: Content is protected !!