RENDKÍVÜLI: Majka segítséget kér, nem tért haza a bringázásból a kisfiú, órák óta nyoma veszett!!! KÉRLEK OSZD MEG >>>

RENDKÍVÜLI: Majka segítséget kér, nem tért haza a bringázásból a kisfiú, órák óta nyoma veszett!!!

KÉRLEK OSZD MEG >>>

Felhívást tett közzé Majka a Facebook-oldalán. A rapper egy kisfiú képét osztotta meg, aki ma délután tűnt el egy igen különleges bringát hajtva. A gyermekről azóta semmit nem tudnak, de nagyon aggódnak érte, mert se pénzt, se telefont nem vitt magával, amikor a Normafához indult.

„Figyelem, kedves emberek, a segítségetekre van nagy szükségünk! Ma 13 óra környékén Adorján Nicolas bringázni indult a Normafára, de azóta senki nem látta. Kérjük, jelezzétek, ha bármi információtok van róla. Egy Superior XP979-es szürke bringával ment el otthonról és a képen látható ruházat van rajta. Sajnos, a bukósisakot elfelejtette felvenni! KÉREM, OSSZÁTOK!!!! Bármit tudtok, hívjátok a 30 7862087-es számot, Nico versenybringája egyedi, néhány db van belőle az országban!!!!! A LEGNAGYOBB SEGÍTSÉG MOST, HOGY OSZTJÁTOK A FOTÓKAT, mert se pénz, se telefon nincs a kisfiúnál. Főleg a budai oldalon javasuljuk! Mindenkinek köszönjük az együttérzést, a segíteni akarást! Most az irányt kell megtaláljuk, merre keressük!” – írta Majka a fotó mellé, amit a kisfiúról osztott meg.

Adorján Nicolas Bence eltűnéséről korábban a Blikk is beszámolt. A rendőrségi közleményben azt írták, a fiú 14 éves, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor fehér pólót, zöld rövidnadrágot, és sportcipőt viselt.

error: Content is protected !!