ÓVODABEZÁRÁS A KORONAVÍRUS MIATT! Sok szülő érintett!

ÓVODABEZÁRÁS A KORONAVÍRUS MIATT! Sok szülő érintett!

Az elmúlt két napban jelentősen megugrott az újonnan regisztrált fertőzöttek száma itthon, mára pedig az aktív fertőzöttek aránya átlépte az ezret.

Ez egy óvoda bezárásához vezettet…

Íme a hivatalos közlemény:

Tisztelt Törökbálintiak!
Tájékoztatom a törökbálinti lakosokat, hogy a mai napi nyitvatartás végével – polgármesteri hatáskörben eljárva – a Walla Óvodát bezáratom.
A Walla Óvoda egyik szakdolgozójának pozitív koronavírustesztje okán a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya elrendelte az ott dolgozók, valamint az óvodába járó gyermekek 14 napos hatósági házi karantén alá helyezését.
Az óvoda épületének teljes fertőtlenítését elrendeltem!
A vírus újabb hulláma erősödik, kérem, vigyázzanak magukra és egymásra!
Elek Sándor
polgármester

Forrás: facebook

91 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 5379 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma változatlanul 614 fő, 3757-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 1008 fő. Az aktív fertőzöttek 39%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 42%-a budapesti. 69 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 8-an vannak lélegeztetőgépen.

Ahogy az új fertőzések adatai is figyelmeztetnek, a járvány nem ért véget, az aktív fertőzöttek száma ismét emelkedik, ezért nagyon fontos továbbra is a fegyelmezettség, a beutazási korlátozások és az általános higiénés szabályok betartása. A kormány pénteken tárgyalja a további szükséges intézkedéseket.

error: Content is protected !!