OTP Bankosok figyelem – Március 1-től jönnek a változások és sokan még mindig nem tudnak róla!

A mai modern világban nem meglepő, hogy a készpénz és a bankkártya közötti egyensúly már nem kiegyenlített, a bankkártyás, elektronikus fizetés egyre nagyobb előnyt élvez.

Az online vásárlások értéke az évnek leginkább az évvégi, ünnepi szakaszában mutatkozik meg, ilyenkor költenek ugyanis a legtöbbet az emberek, az évek folyamatos elemzései pedig egyre inkább azt mutatják, hogy mindezt online teszik.
Az infláció természetesen nagy hatással van az emberek fizetési és költési szokásaira, sokkal inkább megfontolják a vásárlók és az ügyfelek mire, mennyit költenek. Egy dolog viszont változatlan, mégpedig az, hogy az elektronikus, bankkártyás fizetés még mindig előnyben van a készpénzes fizetéssel szemben.

Az OTP Bank úgy vélekedik, hogy a 2023-as év eleje, legalább is az első három hónapja sokkal gyengébb lesz, mint a 2022-es évben, hiszen ne feledkezzünk meg róla, hogy tavaly februárig rengetegen megkapták az adóvisszatérítésüket.
Az OTP honlapján egy fontos változással kapcsolatban tett közzé nem rég információkat:

„A digitális szolgáltatásaink biztonsági szintjének növelése érdekében, 2023. március 1-től módosulnak a SmartBank (Android) alkalmazás minimum technikai feltételei. A SmartBank használatához szükséges minimum Android verzió: 7.0 és az e feletti verziók”– írja az OTP.

error: Content is protected !!