Orbán visszautasította a nagybeteg kislány ügyét, EZZEL magyarázta:

Mint arról beszámoltunk, a Jobbik egyik politikusa Orbán Viktor elé terjesztette az izomsorvadásos beteg kislány ügyét, akit vissza utasítottak, így nem kaphatja meg a kezelést, ami megmenthetné. Orbán Viktor így nyilatkozott:

Az említett ügyben nincs hatásköre a kormánynak, viszont azt az információt kaptuk az egészségbiztosítótól, hogy a kislány olyan súlyos SMA tipusú izomsrovadásos betegségben szenved, amely jelenleg nem gyógyítható. A 68 milliós kezelési költség, amelyet egy amerikai kísérleti fázisban lévő gyógymód kínál, egyáltalán nem garantálja, hogy meg fog gyógyulni. Sajnos a kormány többet nem tehet, de elkezdődtek az adakozások, már 14 millió forint össze is gyűlt, összefogással meglehet a pénz!

Ez felháborító! Mészáros Lőrinc, a leggazdagabb Magyar ember megérdemelte, hogy ennyi pénzt kapjon, amennyit összelopott? Nem, de neki mégis van. Haldokló, fájdalmakkal élő kislány, kontra az ország legnagyobb strómanja, 0-1. Ossza aki szerint gusztustalan, ami itt megy!

Rig Lajos:

Mivel rengeteg megkeresés érkezik felém, miként tudnak segíteni Noéminek, az izomsorvadásos kislánynak, és nincs azonnal lehetőségem reagálni, így közzéteszem újra az adatokat:Bankszámlaszám: 11733027-28360616Kedvezményezett: Együtt a Kisangyalokkal Mozgáskorlátozott gyermekeket támogató Alapítvány

error: Content is protected !!