Október 15-től online oktatás, tűzifával való fűtés helyett? Itt a bejelentés:

Október 15-től online oktatás, tűzifával való fűtés helyett

Frissítés 09.29: Elmarad az őszi szünet, de hosszabb lesz a téli, ha addig nem állnak le…Tűzifával való fűtés vagy online iskola? Még egyikről sem tudnak semmilyen információt adni az iskolák.

Az Mfor.hu fóruma érdeklődött a napokban a közeli iskolákban, hogy vajon mi várhat szeptemberben a diákokra és az oktatásban dolgozókra.„Nem beszéltünk még az igazgatónővel erről, de igazság szerint a nyilvánosságnak nem is mondhatunk semmit” – mondta egy győri általános iskola titkárságán az ügyeletes tanárnő az Mfor.hu-nak.

„Igazság szerint még semmiféle hivatalos tájékoztatást nem kaptunk a tankerülettől, pedig naponta várjuk, hogy mit kell tennünk. Természetesen a híreket mi is hallottuk, hogy télen a fűtést lehet meg kell oldani valahogy majd, de képlékeny és bizonytalan minden. Mondjuk a mi iskolánkban nem gázzal fűtünk, de értsék meg, nem lehet erről semmit mondani a sajtónak” – kapták a választ egy ózdi általános iskolából.Az ATV Híradójában egy szülő kijelentette: ha kell, a szülőtársakkal együtt tűzifát fognak gyűjteni gyermekeik érdekében, csakhogy városukban már azt pedzegetik, hogy a fűtési szezon kezdetétől,  október 15-től online oktatásra fog átállni az iskola.


error: Content is protected !!