Nyugdíjasoknak, rokkantaknak fűtéstámogatás igényelhető 2018. novemberétől! >> Ennyi jár …

Nyugdíjasoknak, rokkantaknak fűtéstámogatás igényelhető 2018. novemberétől! >> Ennyi jár …

Nyugdíjasoknak, rokkantaknak fűtéstámogatás igényelhető 2018. novemberétől!!!! Ha kevesebb a nyugdíja mint 114 ezer forint, akkor Önnek is járhat! Mutatjuk a feltételeket és hogy hol igényelhető >>

FIGYELEM! NOVEMBER 1-TŐL FŰTÉSTÁMOGATÁST KAPHATNAK A NYUGDÍJASOK – MINDENKÉPPEN IGÉNYELNI KELL – EGÉSZEN MÁRCIUSIG IGÉNYELHETŐ! PÉNZT ADNAK FŰTÉSRE, FÁRA, SZÉNRE, GÁZRA HA KEVESEBB A NYUGDÍJA 114 EZERNÉL! >>>

ITT LEHET NOVEMBER 1-TŐL FŰTÉSTÁMOGATÁST IGÉNYELNI! HA KEVESEBB A NYUGDÍJA, MINT 114 EZER FORINT, AKKOR MEGFELEL A FELTÉTELEKNEK! ITT TÁJÉKOZÓDHAT A RÉSZLETEKRŐL >> NOVEMBER 1-TŐL FŰTÉSTÁMOGATÁST IGÉNYELHET SOK NYUGDÍJAS, HA NEM TÖBB A NYUGDÍJA, MINT 114 EZER FORINT! A támogatást azok vehetik igénybe, akiknek öregségi nyugdíja nem haladja meg a 114 ezer forintot.

Fűtési szezonban történő időszaki támogatás

Vonatkozó jogszabályok:

a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény,a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény (Ket.),a pénzbeli és természetbeni szociális ellátások igénylésének és megállapításának, valamint folyósításának részletes szabályairól szóló 63/2006. (III. 27.) Korm. rendelet. Zugló szociális és gyermekvédelmi pénzbeli, természetbeni támogatásainak és szociális ellátásainak szabályairól szóló Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Képviselő-testületének a 7/2015. (II. 27.) önkormányzati rendelete (Ör.),Tevékenység engedély kiadás feltétele:

november 1-je és március 15-ei közötti időszakra támogatás nyújtása a téli hónapokban megnövekedett fűtési kiadások enyhítéséretámogatásban részesülhetzuglói lakcímmel rendelkező háztartás,a háztartásnak legalább az egyik tagja az alábbi ellátások valamelyikében részesül:a) öregségi nyugdíjb) rokkantsági ellátásc) házastársi pótlékd) rehabilitációs ellátáse) rokkantsági járadék vagyf) korhatár alatti ellátásban és azkérelmező jövedelme nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének négyszeresét (114 000 Ft) nem haladja meg,a háztartás egyik tagja sem részesül rendszeres lakásfenntartási támogatásban.A támogatás igénylésére irányuló eljárás kérelemre indul, mely a tárgyév szeptember 1-je és október 31. napja között nyújtható be (kivéve: 2017. január 1-je és március 15-e közötti időszak.)

error: Content is protected !!