Nagy bajban Magyarország! HOLNAPTÓL, olyat kapunk a nyakunkban, amilyen MÉG SOHA NEM VOLT Magyarországon! Kemény VÁLTOZÁST HOZ MINDENKI ÉLETÉBEN!

Nagy bajban Magyarország! olyat kapunk a nyakunkban, amilyen MÉG SOHA NEM VOLT Magyarországon! Kemény VÁLTOZÁST HOZ MINDENKI ÉLETÉBEN!

A szakemberek pedig újabb rossz hírrel szolgálnak, meglátásuk szerint a járvány már a héten berobban Budapesten és Pest Megyében, és ezzel kezdetét veszi az ötödik hullám.

GYORSKÖLCSÖN MÉG MA! BÁRLISTÁSOKNAK IS: KATTINTSON IDE

A legkevésbé sem érzékelhető, hogy a járványhelyzet javulna Magyarországon, ezt bizonyítja, hogy Péntekre (relatíve magas, 28 955-ös mintavétel alapján) 6524 új fertőzöttet azonosítottak Magyarországon, meghalt 101 beteg – derül ki a kormányzati tájékoztató oldalon pénteken közölt adataiból.

Ezért már nem a delta, hanem az omikron-mutáció lesz a felelős. A hét végére, nagyjából péntekre eléri a korábbi, delta-hullám magasságának felét, és valamikor a jövő hét során meghaladja a delta-hullámban elért magasságot Budapesten

– mondta Vattay Gábor, az ELTE járványügyi modellezéssel is foglalkozó szakembere az RTL híradónak, hozzátéve, hogy vidéken néhány hetes csúszással indulhat az ötödik hullám, amelynek érkezését a szennyvízben található koronavírus örökítőanyagának emelkedése bizonyítja.

A vidéki településeken először a megyeszékhelyeken, utána a kisebb falvakban két-három hét késéssel jelenik meg ugyanaz a hullám, amely már a jövő héten nagyon látható lesz Budapesten.

 

error: Content is protected !!