INDUL AZ EXATLON!!! Mutatjuk: ők lesznek az Exatlon Hungary Bajnokai – Fotók a bejelentésről

INDUL AZ EXATLON!!! Mutatjuk: ők lesznek az Exatlon Hungary Bajnokai – Fotók a bejelentésről

2020. januárjában visszatér az Exatlon Hungary. A TV2 sikerműsorának új évada ismét a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, de új helyszínen, még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe a Bajnokok és Kihívóik. Az Exatlon Hungary műsorvezetője ezúttal is Palik László lesz, a küzdelem pedig 30 millió forintért zajlik, mivel az embert próbáló verseny végén a női és férfi győztes 15-15 millió forinttal lesz gazdagabb. A Bajnokok csapatának talán legmeglepőbb tagja a 49 éves Csollány Szilveszter, a világ- és Európa-bajnok tornász. Csollány 2003-ban vonult vissza, ezután könyv jelent meg róla, az 1996-os atlantai olimpián szerzett ezüstérme után a 2000-es sydney-i olimpiáról aranyéremmel tért haza.

Ott voltunk a sajtótájékoztatón, ahol bejelentették, hogy az Exatlon Hungary főnyereménye 20 millió forintról 30 millió forintra nőtt. A nézői visszajelzéseket figyelembe véve 2020-ban két, egy női és egy férfi győztese lesz az Exatlon Hungary-nek, mindkettőjük 15-15 millió forintot vihet majd haza.

Az Exatlon Hungary Bajnok csapatában ezúttal is olimpiai és világbajnok sportolók kaptak helyet. Dominikán harcba száll:

  • Csollány Szilveszter, olimpiai- világ- és Európa-bajnok tornász
  •  Dr. Busa Gabriella, háromszoros kick-boksz világbajnok
  • Tóth Dávid, olimpiai ezüstérmes, világbajnok kajakos
  • Korok Fatima, szabadtüdős mélymerülő világbajnok
  •  Kempf Zozo, freestyle BMX világbajnok
  • Poór Brigitta, világ- és Európa-bajnok tereptriatlonista
  • Kótai Mihály, profi ökölvívó világbajnok
  • Kocsis Alexandra, Arnold Classic győztes bikini fitness versenyző, akit az RTL Klub Survivor műsorában láthattunk korábban.

Az Exatlon Hungary második évadában visszatér Gelencsér Timi is, a pálya mellett jut szerephez. Timi közvetlenül a futamok után faggatja majd a versenyzőket, és az Exatlon Hungary riportereként a műsor weboldalán és social media felületein közelebb hozza az Exatlon világát a nézőkhöz.

Fotók a sajtótájékoztatóról itt:

4 / 8

 

Kótai Mihály, profi ökölvívó világbajnok / Fotó: Fuszek Gábor

5 / 8

 

Kocsis Alexandra rengeteg sportágban bizonyított, de legnagyobb álma, a világ leghíresebb testépítő versenyén, az Arnold Classic-on elért első hellyel vált valóra. / Fotó: Fuszek Gábor

6 / 8

 

Dr. Busa Gabriella, háromszoros kick-boksz világbajnok/ Fotó: Fuszek Gábor

7 / 8

 

Korok Fatima szabadtüdős mélymerülő világbajnok. Már előbb tudott úszni, mint járni, úgy érzi a víz az ő igazi eleme.

8 / 8

 

A műsorvezető ezúttal is Palik László lesz, de Gelencsér Tímea is visszatér

Extra ajánló

Balhé az Xfaktorban >>>

error: Content is protected !!