Most kaptuk a hírt! ITT A SZIGORÍTÁS! ÚJRA KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁS ÉS TILALOM Magyarországon! ÍME A DÁTUM ÉS A RÉSZLETEK >>>

Most kaptuk a hírt! ITT A SZIGORÍTÁS! ÚJRA KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁS ÉS TILALOM Magyarországon!

ÍME A DÁTUM ÉS A RÉSZLETEK >>>

MAI ADATOK:

Meghalt két idős, krónikus beteg, és huszonkettővel 5155-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon – közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap reggel. Az elhunytak száma 613-ra emelkedett, 3695-en pedig már meggyógyultak.

Az intézményvezető kezdeményezésre augusztus 19-étől látogatási és kijárási tilalmat rendelt el a Fővárosi Önkormányzat fenntartásában lévő Pesti Úti Idősek Otthonában a Fővárosi Operatív Törzs – közölte a Főpolgármesteri Hivatal kedden az MTI-vel.

A fenntartó folyamatosan ellenőrzi a járványvédelmi protokollok, illetve a főpolgármester kilenc pontból álló fenntartói utasításának betartását. Az intézmény több hétre elegendő védőfelszereléssel és fertőtlenítőszerrel rendelkezik, a lakókat és a dolgozókat pedig rendszeresen szűrik koronavírusra – tudatták.

A hivatal tájékoztatása szerint az intézményben nincs aktív koronavírusos fertőzött, azonban az országszerte emelkedő esetszámok miatt az intézményvezető indokoltnak látja az idős, veszélyeztetett lakók védelmének megerősítését. – Forrás: MTI

error: Content is protected !!