Mikor kezdődik a Való világ 10 powered by big brother 2020-ban?

Mikor kezdődik a Való világ 10 powered by big brother 2020-ban?

Való világ 10:

A Való Világ 10 Powered by Big Brother (gyakran használt rövidítéssel VV10) a Való Világ realityműsor jubileumi tizedik szériája lesz, amelyet az előző négy évadhoz hasonlóan ismét az RTL II-n sugároznak.

A műsor 2020 második felében veszi kezdetét, mely a jól megszokott Való Világ és a Big Brother realitysorozat keveréke lesz.

A műsorvezetők kilétét egyelőre homály fedi.

Újabb évaddal tér vissza a Való Világ nevű valóságshow, jelentette be az RTL. Ez már a tizedik széria, az indulásról pontosat nem tudni, de már lehet rá jelentkezni, a győztes 36 millió forinttal lesz gazdagabb.

A reality a csúcsidőszakában 2 milliós nézettséget is hozott, és nem kisebb sztárokat adott eddig az országnak, mint VV Szabolcs, VV Laci, VV Milo, VV Alekosz, VV Attila, VV Aurelio, VV Robin, de említhetnénk VV Somát is, vagy akár VV Zsuzsit. (Sőt, rajtuk kívül is vannak még híres VV-k, ők csak a győztesek voltak eddig.)

A sorozat 2014-től már az RTL II-re költözött, a nyolcadik évadban pedig megvásárolták a Big Brother licencét, így a két műsor arculata keverve lett, de a játékmenet szempontjából maradtak a Való Világ alapjai. A kilencedik évadban hét játékos kezdte el a villalétet és naponta érkezett új játékos, míg végül elérték a 12 fős létszámot.

Kismocsokékra emlékszel még ??? >>>

 

error: Content is protected !!