Csodálatos!!!! MEGSZÓLALT KASZA TIBI AZ ÚJABB BABÁRÓL! Szívből gratulálunk!!!!

Csodálatos!!!! MEGSZÓLALT KASZA TIBI AZ ÚJABB BABÁRÓL! Szívből gratulálunk!!!!

„Ha belenézek a tükörbe, nem popsztár, műsorvezető vagy médiaszemélyiség, hanem apa vagyok, itt a gyerekem, akinek jön a foga, és el kell terelnem róla a figyelmét. Még nem hallott hangos szót, és az a tervem, hogy ez így is marad. Nem tudjuk, Lorának hány testvére lesz – mondja a családbővítésről a műsorvezető, majd egy titkot is elárul: – Én egyben biztos vagyok, Manó kettőben. A sorsra, az egészségre és a gondviselésre bízzuk. Egy biztos, szép helyre jön, mi nem leszünk soha csonka család.”-írja a https://kiskegyed.blikk.hu/

Kasza Tibor (Szeged, 1978. február 23. –) magyar énekes, zeneszerző, producer, műsorvezető. A Crystal egykori frontembere.

Kasza Tibi Szegeden született 1978-ban. Szentesen nevelkedett, középiskolai tanulmányait a város Horváth Mihály Gimnáziumában végezte, irodalom-dráma szakon. Az érettségi után Budapesten a Toldy Mária Musical Stúdió növendéke volt, ahol megismerkedett Miklós Tiborral is, akivel a későbbiekben is együtt dolgozott.

Ezután következett a Kőbányai Zene Stúdió, ahol Sík Olga és Kósa Zsuzsa segítették pályáján.

Új típusú, ír zenei hangzású együttesét Crystal néven 1998-ban alakította meg testvérével, Gáborral és Lajtai Katival, annak frontembere volt 2010-ig. 2 évig nem talált fogékony kiadót erre a zenére, addig főleg zeneszerzőként és producerként tevékenykedett. 2000-ben Michael Flatley hihetetlen sikere ráirányította a figyelmet erre a zenei világra, így kiadót is találtak majd kiadták első stúdió albumukat. Ezt még 5 album és számos kislemez követte az évek során. A Crystalt 2002-ben Artisjus-díjjal tüntették ki, míg 2005-ben övék volt az egyik legjátszottabb sláger hazánkban. A zenekar 2010-ben feloszlott,[1] ezt követően Kasza Tibi szóló karrierjére koncentrál.

Kasza Tibi 2008-ban kiadta első szólólemezét, Ha egy férfi igazán szeret címmel.

Önálló televíziós showműsora 2013. augusztus 26-án indult el Kasza! címmel. A műsor hétfő esténként a Super TV2-n volt rendszeresen látható. A műsor 60 adást ért meg, ezt követően vették le a képernyőről 2015 májusában.[2] Ő lett a műsorvezetője a 2017-ben képernyőre tűzött Pénzt vagy éveket! című műsornak is. Ezen kívül ő lett volna a 2017-ben újrainduló Áll az alku műsorvezetője is,[3] de az egykori műsorvezető, Gundel Takács Gábor végül megállapodott a TV2-vel, így ismét ő vezette azt.

2017-ben megházasodott, felesége Kasza-Darai Andrea. 2018. novemberében megszületett első gyermeke, Lora Bella.[4]-írja a https://hu.wikipedia.org/

error: Content is protected !!