Megérkeztek Magyarországra a 100 négyzetméteres könnyűszerkezetes házak, 1 millióból elkészül pár hét alatt!

Megérkeztek Magyarországra a 100 négyzetméteres könnyűszerkezetes házak, 1 millióból elkészül pár hét alatt!

VÁLTOZIK A CSALÁDI PÓTLÉK UTALÁSA: MEGNÉZEM >>>

Megérkeztek Magyarországra is a 100 négyzetméteres családi álomházak 1 millió forintért! Erről mindenkinek tudnia kell! Így néznek ki: Osszátok! Csupán 1 millió forintból ki lehet hozni ezzel az új technológiával egy 100 négyzetméteres, szigetelt családi házat már Magyarországon is!
Figyelem! Nem kell ahhoz több 10 millió forint, hogy valakinek ilyen gyönyörű családi háza lehessen. Csupán 1 millió forintból ki lehet hozni ezzel az új technológiával egy 100 négyzetméteres, szigetelt családi házat már Magyarországon is! Debrecenben foglalkozik ezzel egy cég, ők hirdetik magukat, ezzel az új technológiával, amit nem mellesleg Ukrajnában már több éve sikerrel alkalmaznak. Igaz ott nem csak családi házakat, hanem már társasházakat is építenek ezzel a módszerrel.
A legjobb az egészben, hogy olyan egyszerű és gyors felépíteni egy 100 négyzetméteres családi házat az előre legyártott panelek miatt, hogy akár pár nap alatt is kész épületet kaphatunk. Ez a világon eddig a legolcsóbb és a legjobban hőszigetelt építési rendszer, és egy passzív ház is könnyedén építhető belőle. Az előnyeik:
-előregyártott (gyárban terv alapján készítik el, s helyszínen csak össze kell csavarni)
-a legolcsóbb építési rendszer
-gyorsan felállítható (akár 1 nap alatt is egy kisebb ház)
-nincs szükség szigetelésre (a panel önmagában szigetelt)
-nincs szükség tetőt építeni (hiszen a tető is ebből a panelből készül, és hőszigetelt)
-kb 100 típusterv közül lehet választani (ill. terv alapján is)
Az, hogy miért ilyen olcsó? Elmondjuk:
Ezek a több tagból felépített hőszigetelt panelek, vagyis OSB lapok között van nikecell, ettől olyan erőssé válik egy ilyen panel, hogy akár másfél tonna terhelést is elbír. Ez egy új építési módszer Európában. Önmagában szigetelt fal, tető panelek. A+ Energia osztály. A panel árak: 10.000 Ft/nm áron elérhetők (Panel méretek: 2.5/2.8m/ Magas x 1.25m Széles x 16/20cm Vastag) Figyelem!!! Ez a szerkezet ára!!! Erre jön a többi költség….

error: Content is protected !!