Horrorsérülés: ló taposta meg a Sztárban sztár leszek Sztárját!!! Hogy folytatja így a forgatást???

Horrorsérülés: ló taposta meg a Sztárban sztár leszek Sztárját!!! Hogy folytatja így a forgatást???

Békefi Viktória egy brutális balesetét mesélte el: a Sztárban sztár leszek! fellépője egy hatalmas ló alá keveredett.

A csodaszép lány a Sztárban sztár leszek! műsorában nagy hátránnyal indul, ugyanis felkészülését nehezítette, hogy a sérülései miatt többször is pihennie kellett. Az énekesnő a Ripostnak árulta el, hogy korábban komoly baleset érte, amelynek nyomai máig nem múltak el.

“Pár évvel ezelőtt egy színházi próbán leestem egy hatalmas lóról. Az állat alá kerültem, ami rám taposott. Hálás vagyok, hogy nem lett belőle tragédia, de így is több bordám megzúzódott. Csak kicsin múlt, hogy nem szúrták át a tüdőmet” – mesélte el balesetének részleteit Viki, aki az eset után sokáig csak otthon lábadozott.

“Hónapokig szinte mozdulni sem tudtam, a levegővétel is borzasztóan fájt. Akivel történt már hasonló, az tudja, hogy miről beszélek. Szerencsére idővel jobban lettem, de ha időjárás-változás van, még mindig nagyon érzékenyek a csontjaim. Mostanában pedig az van bőven, így a napokban nehezebben ment a gyakorlás. Éneklés közben fájtak a bordáim, amikor mély levegőt vettem” – folytatta az énekesnő.

Viki a fájdalmakkal küzdve igyekszik magából a maximumot kihozni, hogy a következő adásban is minél több pontot zsebeljen be.

Teljes maszkban leszek, és ha jól tudom, a testem is ki lesz tömve. Emilio egy hatalmas hangú énekes és bár a mozdulatait igyekeztem teljesen leutánozni, bízom benne, hogy a hangja is menni fog. Csak győzzem levegővel

– mondta lelkesen Viki, aki a Get Down On It című dalt adja elő.

error: Content is protected !!