LAKÁS HELYREÁLLÍTÁSI TÁMOGATÁS >>>A LEGTÖBBEN NEM IS HALLOTTAK RÓLA, PEDIG AKÁR 200 EZRET IS KAPHATNAK! 200 ezer forint AZONNAL lakásfelújításra, karbantartásra, renoválásra stb! Soha nem kell visszaadni és önerő sem kell hozzá! Csak az igénylőlapot kell beadni! Itt igényelheted a pénzt!

LAKÁS HELYREÁLLÍTÁSI TÁMOGATÁS >>>A LEGTÖBBEN NEM IS HALLOTTAK RÓLA, PEDIG AKÁR 200 EZRET IS KAPHATNAK! 200 ezer forint AZONNAL lakásfelújításra, karbantartásra, renoválásra stb! Soha nem kell visszaadni és önerő sem kell hozzá! Csak az igénylőlapot kell beadni! Itt igényelheted a pénzt!

200 ezer forint AZONNAL lakásfelújításra, karbantartásra, renoválásra stb! Soha nem kell visszaadni és önerő sem kell hozzá! Csak az igénylőlapot kell beadni! Itt igényelheted a pénzt!

A támogatás mértéke egy lakásra egy alkalommal legfeljebb 200.000,- Ft lehet. Részletek itt >>>

Oszd meg légyszíves, hogy minél többen tudjanak róla, mert sokaknak segíthet az információ! Segítsük egymást egy megosztással! Köszönöm!

LAKÁS HELYREÁLLÍTÁSI TÁMOGATÁS >>>A LEGTÖBBEN NEM IS HALLOTTAK RÓLA, PEDIG AKÁR 200 EZRET IS KAPHATNAK!

Lakáshelyreállítási támogatás

A Budavári Önkormányzat az idei évben is meghirdette a lakáshelyreállítási támogatást. A kérelmeket az arra jogosultak február 28-ig nyújthatták be a Budavári Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatási Központnál (1012 Budapest, Attila út 89.)

A Budavári Önkormányzat Képviselő-testülete a lakáshelyreállítási támogatás biztosításával segítséget kíván nyújtani azon rászorulók részére, akik önerőből nem képesek elvégezni olyan állagmegóvási munkákat, amelyek a lakásban élők egészségi állapota miatt is indokolt, így különösen tisztasági festés, elavult vezetékek javítása, szigetelési munkák, mosdó helyiségek karbantartása.

A támogatás megállapításának együttes feltételei: a kérelmező 65. életévét betöltötte, vagy rendszeres szociális segélyben részesül, illetve azon család részesülhet ebben a támogatásban, ahol kettő vagy több gyermeket nevelnek. A jogosultsági jövedelemhatár az egyedülállók esetén az öregségi nyugdíjminimum 250 %-a (71.250,-Ft), család esetén az öregségi nyugdíjminimum 200%-a (57.000,- Ft). A támogatás mértéke egy lakásra egy alkalommal legfeljebb 200.000,- Ft lehet. A kérelmek elbírálásáról a Népjóléti Bizottság dönt.

A lakás helyreállítási támogatás iránti kérelem minden év január 1. – február 28. közötti időszakban nyújtható be a Budavári Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatási Központnál (1012 Budapest, Attila út 89.)

További információkért keressék bizalommal a Budavári Önkormányzat Népjóléti Csoportjának munkatársait, akik készséggel állnak a rendelkezésükre.

Idén már nem igényelhető, de mindenképpen érdemes tudni róla, mert valószínűleg a jövő évben is meghirdetik! Ez nem kötelező támogatás minden önkormányzat maga dönt arról, hogy ad-e a polgárainak vagy sem, érdemes mindenkinek a helyileg illetékes hivatalban érdeklődni, mert lehet, hogy náluk is van!

error: Content is protected !!