KÉSZ VÉGE!!! MAJKA BEJELENTETTE: VÉGLEG AMERIKÁBA KÖLTÖZNEK >>>

Továbbra is Amerikába készül a családjával Majka – Ebből akar odakint megélni:

Az zenész-műsorvezető egyáltalán nem rejti véka alá, hogy célja a családjával Amerikába költözni, ám ennek elérése érdekében még sokat kell dolgoznia – árulta el a Hot! magazinnak Majka.

Hétfőn indul Majoros Péter legújabb tévéshow-ja a TV2- n Nyomd a gombot, tesó! címmel. A produkciónak Majka nem csupán a házgazdája, műsorvezetője lesz, de maga a műsor ötlet is tőle származik.

A TV2- n ez már a második saját fejlesztésű game-show, az első A Bank volt. Szerencsére a csatorna ráharapott az ötletemre, és azontúl, hogy segített megvalósítani, maximálisan szabad kezet kaptam. Ehhez a két szép szemem és a vakerom nem lett volna elég, tényleg kellett maga az ötlet. Nem beszélve arról, hogy ez egy drága műsor, hiszen csak a díszlet egy kisebb vagyon! – meséli.

Amióta megszületett két kisfia, Majkának a család az első, emiatt igyekszik egyensúlyt tartani a munka és a családdal eltöltött percek között.

Nem akarom, hogy a családom igya meg a levét annak, hogy folyton melózok. Imádok velük lenni , Marian és Olivér hatalmas arcok!

De önös érdek is vezérli az egészséges egyensúly megtalálásában.

Már nem csinálom azt, mint pár éve, nem hajtom ki magamból a lelket is. Mindig sportoltam, most odafigyelek magamra, ennek köszönhetően rendben vagyok. Nincs okom a panaszra – teszi hozzá a rapper.

Egy nemrégiben tett kijelentése szerint Majka családjával a jövőt mindenképpen a tengerentúlon, Amerikában képzeli el, és mint mondja, erről a tervéről nem mond le.

Nem gondoltam meg magam Amerikát illetően, egyszer majd fogjuk magunkat, itt hagyunk csapot-papot. Ahhoz azonban, hogy kint élhessünk, legalább olyan jó színvonalon, mint itthon, rengeteg pénz kell. Évek óta tudatosan gyűjtögetek az amerikai életre, de legalább ennyit kell még érte melózni – teszi hozzá a tőle megszokott mosollyal Majka.

A jövő ennek ellenére már ott lebeg a szeme előtt, az általa megálmodott amerikai álom pedig filmbe illő:

…határozottan látom magam előtt, ahogy járom a kaszinókat, ahol pókerből keresem meg majd a napi betevőt. Na, az lesz ám a szép élet – mondja zárásként Majoros.

error: Content is protected !!