Károly herceg és Kamilla eltitkolt fia előkerült és megszólalt, érik a botrány:

Simon Dorante-Day azt állítja, hogy ő Károly herceg és Kamilla házasságon kívül született fia. Fotókat is mutatott hogy igazolja, mennyire hasonlít szülőanyjára, fia pedig a királynőre.
Simon Dorante-Day 1966-ban született és egy olyan portsmouth-i család fogadta örökbe, ahol a nagymama a királynőnél dolgozott. Az idős asszony mindig azt mondta Simonnak, hogy ő Károly és Kamilla gyermeke. A férfi évtizedek óta küzd, hogy elismerjék származását, de a herceg és felesége nem törődnek vele. Dorante-Day most – szerinte – bizonyító erejű fotókat tett közzé, amivel azt igazolja, hogy ő maga mennyire hasonlít Kamillára, fia pedig II. Erzsébetre – írja az ausztrál hírportál, a 7news.com.au.
A férfi időről-időre felbukkan, harcol az igazáért, és azt követeli, vessék alá magukat egy DNS-vizsgálatnak, hogy kiderüljön az igazság. II. Erzsébet halála után a férfi azon akadt ki, hogy nem ő, hanem Vilmos herceg lett a trónörökös.

A 7Newsnak nyilatkozva legutóbb arról beszélt, hogy Harry herceggel milyen sok bennük a közös, ráadásul ők ketten a család fekete bárányai. Harrynek azt tanácsolta, hogy ne féltse Meghant, hagyja hogy azt mondjon, amit akar.
A férfi mélyen elítéli a palota képmutató viselkedését Meghannel kapcsolatban, szerinte nincs joguk ehhez csak azért, mert nem fehér.

error: Content is protected !!