Jön a fizetős Facebook, itt a bejelentés!

A Meta egy új, Meta Verified nevű, fizetős verifikációs előfizetési szolgáltatást vezet be, jelentette be Mark Zuckerberg vezérigazgató vasárnap – írja a CNBC.

Havi 11,99 dollárért a weben és havi 14,99 dollárért az iOS-en a Meta Instagram és Facebook platformjain a felhasználók beküldhetik hivatalos azonosításra alkalmas dokumentumaikat és kapnak egy hitelességet igazoló jelvényt. A szolgáltatást a következő héten vezetik be Ausztráliában és Új-Zélandon, és további országok követik majd, Európában idén nem várható – mondta Zuckerberg.
Ez az új funkció a hitelesség és a biztonság növeléséről szól szolgáltatásainkban” – írta Zuckerberg Instagram-bejegyzésben.

A Meta eddig is hitelesítést adott egyes felhasználóknak, például politikusoknak, a sajtó képviselőinek és szervezeteknek. A vállalat új előfizetéses szolgáltatása hasonlít a Twitter megújult, Twitter Blue nevű szolgáltatásához, amely szintén igazolja a felhasználók hitelességét, ha havi díjat fizetnek.
A Twitter decemberben indította el frissített Twitter Blue előfizetési szolgáltatását, miután a cég új tulajdonosa, Elon Musk visszavonta és elhalasztotta az eredeti, novemberi indítást.

A Sztárban Sztár hatalmas botránnyal indult, a végén ő esett ki, mutatjuk a felháborító döntést!

error: Content is protected !!