Itt az ingyen Kazáncsere!!! Siess kijött a pályázat >>>

Itt az ingyen Kazáncsere!!! Siess >>>

Pályázatot hirdettek ingyenes kazáncserére! Jobb mint az Otthon Melege Program!

A fűtésrendszer korszerűsítésére írt ki pályázatot a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) – jelentette be Somogyi Soós Anita, a szervezet munkatársa szombaton az M1 csatornán az MTI szerint.

Elmondta, azt vállalták, hogy havonta egy család otthonában térítésmentesen korszerűsítik a fűtésrendszert. A szervezet honlapján pedig kiderül, hogy havonta egy családnál hajtják végre a korszerűsítést.

A kiválasztott családoknak régi elavult, vagy elromlott gázkészülék helyére egy modern, kondenzációs kazánt szerel majd fel térítésmentesen az Innova Bau Kft. csapata egy előzetes felmérést követően. A családok szempontjából egy ilyen modern kazán, lehetőséget biztosít egy olcsóbb, hatékonyabb, komfortosabb és biztonságosabb fűtési, és melegvíz-ellátórendszerhez, ahol nem kell tartani a szén-monoxid-mérgezéstől és az egyéb üzemeltetési hátrányoktól – áll a közleményben.

Somogyi Soós a műsorban azt is hozzátette, a kazáncsere még egy átlagos keresetű családnak is problémát okoz, ezért elsősorban azokra figyelnek majd oda, akiknek több gyereke van.

error: Content is protected !!