Itt a pén­zed! Meg­néz­he­ted mennyi van a nyug­díj­szám­lá­don! Minden magyarnak van egyéni nyugdíjszámlája.Itt ellenőrizheted :

Itt a pén­zed! Meg­néz­he­ted mennyi van a nyug­díj­szám­lá­don! Minden magyarnak van egyéni nyugdíjszámlája.

Itt ellenőrizheted :

Kiderült a titok! Minden magyarnak van egyéni nyugdíjszámlája.Itt ellenőrizheted , hogy a tiéden jelenleg mennyi pénz van! Mondjuk hogyan nézheted meg !
Minden magyarnak van nyugdíjszámlája, és így megnézheted, mennyit fizettél eddig az állami rendszerbe. Nem olyan könnyű megtalálni a kimutatást, de ha van ügyfélkapus azonosítód, pár perc alatt minden kiderül.

Bármennyire is furán hangzik a magánnyugdíj pénztárak államosítása után, de az államon belül is van az embereknek egyedi állami nyugdíjszámlája. Érdemes ide belépni, mivel itt ellenőrizhetjük a legfontosabb adatokat, amiknek a tartalmával ha probléma van, akkor még időben tudunk cselekedni.

A rendszerbe jelenleg kizárólag ügyfélkapus regisztrációval tudunk bejelentkezni, amit a helyi okmányirodában tudunk a személyes papírjaink ellenébe kivitelezni.

A számlán láthatjuk, hogy eddig mennyi nyugdíjjárulékot fizettünk be az állami kasszába.A társadalombiztosítási egyéni számla tartalmát a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló törvény határozza meg. Az adatok a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) származnak. A nyilvántartásból hitelesített másolatot vagy kivonatot kérhetünk.

Lépjünk be az országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság (ONYF) honlapján keresztül az Ügyfélkapura, ott adjuk meg azonosító és jelszavunkat. Az oldal visszairányít az ONYF oldalára, ahol TAJ-számunk megadásával láthatjuk az adatokat.

error: Content is protected !!