ITT A nagy hír a lakosságnak! 8 millió is járhat felújításra, aminek a 90%-át az állam állja: Augusztus végéig pályázhatsz!!!

ITT A nagy hír a lakosságnak! 8 millió is járhat felújításra, aminek a 90%-át az állam állja:

Van ugyanis egy pályázat, melyet kifejezetten a műemlék épületek felújítására hirdettek meg, és pozitív elbírálás esetén jelentős összeggel segíti a felújítást.Mire vonatkozik, és mennyi a támogatás összege?A pályázat veszélyeztetett helyzetű műemlékek veszélyelhárítási, állagmegóvási és részleges helyreállítási munkálatait segíti a műemléki értékek védelme jegyében, azok tulajdonosainak támogatásával.

A támogatás a következő jogcímeken kérhető:
építőipari kivitelezési költségek,
kapcsolódó régészeti feltárás költségei,
műszaki ellenőr díjazása,
restaurálási költségek,
tervezői művezetés.

KIRÚGTAK? AKÁR Havi 160 EZER forintos segítséget nyújt az állam, azoknak akik a vírus miatt elveszítették a munkájukat! >>> ELOLVASOM >>>

A pályázattal 8 millió forintos maximális támogatás is igényelhető. A támogatás legfeljebb az elszámolható költségek 90%-áig terjed.A pályázati célt április 1-től december 31-ig kell megvalósítani. Az elnyert pályázati összeg első 50%-át a szerződéskötés után, második 50%-át a megvalósítást követően kapja meg a pályázó. Erre a pénzügyi elszámolás elfogadása, szakmai beszámoló benyújtása és szakértői helyszíni szemle után kerül sor.-írja a femina.hu.

A rendelkezésre álló tervezett keretösszeg: 34.000.000 Ft

Igényelhető támogatás: maximum 8.000.000 Ft

Maximális támogatási intenzitás mértéke: legfeljebb 90%

Altéma kódszáma: 207136/91

Pályázók köre: Pályázhatnak Magyarország közigazgatási területén belül a közhiteles műemléki nyilvántartásban szereplő ingatlanok tulajdonosai, vagyonkezelői, a központi költségvetési szervek kivételével (természetes személyek, jogi személyek).-írja a palyazatok.org.

 

error: Content is protected !!