ISMERETLEN SZÁM HÍV? >> HA EZT BEÁLLÍTOD KIÍRJA A TELEFONOD, HOGY KIÉ A SZÁM! Nincs több ismeretlen hívás! >> Osszátok meg ..

ISMERETLEN SZÁM HÍV? >> HA EZT BEÁLLÍTOD KIÍRJA A TELEFONOD, HOGY KIÉ A SZÁM! Nincs több ismeretlen hívás! >> Osszátok meg ..

ISMERETLEN SZÁM HÍV? >> HA EZT BEÁLLÍTOD KIÍRJA A TELEFONOD, HOGY KIÉ A SZÁM! Nincs több ismeretlen hívás! … Oszátok meg … Rejtett hívószám kiderítésére program létezik már!

Ismeretlen szám hív? Ha ezt beállítod, kiírja a telefonod, hogy kié.
Biztosan veled is előfordult már, hogy olyan hívást is felvettél, amit nem szerettél volna, pusztán azért, mert számodra ismeretlen volt a szám, és nem tudtad, ki van a vonal másik végén. Ha ezt a jövőben inkább elkerülnéd, érdemes letöltened egy alkalmazást, amely már a hívás pillanatában beazonosítja a nem titkosított telefonszámokat, és kiírja a képernyőre, hogy ki keres, akkor is, ha a hívó nem szerepel a kontaktlistádban.
A Truecaller alkalmas erre: amellett, hogy villámtudakozóként működik, lehetőséged van az egyes telefonszámok blokkolására is, így letilthatod például a csalókat vagy a nemkívánatos ügynökségek hívásait. Ha androidos telefonod van, ide kattintva töltheted le az applikációt, iOS rendszer esetén pedig erre a linkre látogass el!
error: Content is protected !!