ÍGY RABOLJÁK EL A GYEREKEKET AZ ISKOLÁK, ÓVODÁK ÉS A JÁTSZÓTEREK ELŐL MAGYARORSZÁGON! – AKI CSAK TUDJA ADJA TOVÁBB >>> OSSZÁTOK …

ÍGY RABOLJÁK EL A GYEREKEKET AZ ISKOLÁK, ÓVODÁK ÉS A JÁTSZÓTEREK ELŐL MAGYARORSZÁGON! – AKI CSAK TUDJA ADJA TOVÁBB >>> OSSZÁTOK …

Egykori beszervező szólalt meg. Megosztotta, hogyan vadásznak az emberrablók azokra, akiket még aznap 24 órán belül el is tüntetnek az országból külföldre!

Nem egy forrásból tudjuk, hogy egyes intézetek előtt és környékén szinte vadásznak a gyerekekre, főleg a fiatal lányokra azért, hogy külföldre vihessék őket, vagy elcsalhassák őket valamilyen ürüggyel.
A rendőrség sokszor tehetetlen, a média keveset foglalkozik az üggyel, a gyerekek meg csak fogynak…

Azonban nem csak intézetis gyerekekkel történnek hasonló esetek, hanem az iskolába és óvodába járókkal is.

Ezért fokozottan figyeljünk ezekre a dolgokra. Elmondták, hogyan dolgoznak.

Több belsős embert is sikerült megszólaltatni az évek alatt, akik elmondták, hogy a kiszemelt kislányokat, lányokat, de akár fiúkat is az iskola előtt figyelik meg pár napon keresztül.

Nem ritka, hogy egy már az egész “buliba” beszervezett rokonával, ismerősével csábítják be az autókba, amik a suli, óvoda előtt várakoznak.

Gyakran azzal állítanak csapdát, hogy azt hazudják, hogy a szüleik küldték őket értük.

Előfordul, hogy az így külföldre utaztatott gyermeket aztán soha többé nem látják a szülei viszont.

Idehaza szerencsére nem sok eset van, amikor konkrétan bűncselekmény történik, azaz bizonyítható az emberrablás, de ne feledjük, hogy gyakran attól, hogy nincs konkrét bizonyíték, még megtörténik maga az emberrablás.

Mit tehetünk szülőként?

Amikor csak tehetjük, menjünk mi magunk érte, vagy tanítsuk meg arra, hogy SOHA SENKI autójába ne szálljanak be, kivéve ha arról előre és időben szólunk neki.

error: Content is protected !!