Hoppá! Erre nem számítottunk! 2020. szeptembertől NAGYON SÚLYOS VÁLTOZÁS JÖN A magyar iskolákban! Olyan ÚJ TÖRVÉNY LÉP ÉLETBE, amin ledöbbensz majd….

Hoppá! Erre nem számítottunk! 2020. szeptembertől NAGYON SÚLYOS VÁLTOZÁS JÖN A magyar iskolákban! Olyan ÚJ TÖRVÉNY LÉP ÉLETBE, amin ledöbbensz majd….

Iskolaőrséget hoz létre a kormány – erről is szó volt a csütörtöki kormányinfón. Első körben 500 intézményben lesz iskolaőr, főleg azokban az iskolákban ahol a legsúlyosabb fegyelmi problémák vannak. Az őrök a tantestülethez tartoznak majd, fegyverük nem lesz, de más kényszerítő eszközük igen. Emellett több bűncselekménynél is már 12 éves kortól büntethetők lesznek az elkövetők – hangzott el az M1 Híradójában..

Januárban került fel az internetre egy felvétel, ami a nagykátai ipari szakgimnázium és szakközépiskolában készült. Az egyik diák először az osztály előtt a táblánál kezdte lökdösni az oktatóját, miközben a többi társa buzdította, hogy üsse meg a tanárt.

A pedagógus higgadtan kérte a diákokat, hogy menjenek ki a teremből. Ekkor a fiú ismét közelített felé, majd leköpte.

„Pattintsd be neki az állát köcsög így kicsit.. ” – hallatszik a felvételen.

JÖN A BEISKOLÁZÁSI TÁMOGATÁS!

Így kaphatod meg a több tízezer forintot szeptember előtt! >>Tovább olvasom a cikket! >>>

Ezután pedig az látható a felvételen, hogy a diák felemelt egy fadarabot, és azzal közelített a tanár felé, majd a levegőben elkezdett bokszolni alig néhány centiméterre a tanár arcától.

A fiú a tanár többszöri felszólítására sem ment ki végül a teremből, hanem leült az első sorba.

Ezek a felvételek pedig egy mezőtúri iskolában készültek, ahol papírral verte tanára fejét egy diák. Társa még ennél is tovább ment. A kézfejével többször a pedagógus arca felé ütött, majd egy olyan testmozdulatot tett, mintha fel akarná lökni.

A diákok mobiltelefonjukkal rögzítették, ahogy társaik majdnem megütik, tépik a ruháját és végül papírral csapkodják tanárnőjüket.

Tavaly ősszel egy ehhez hasonló videó is bejárta a közösségi médiát. Akkor egy budapesti iskolában támadtak a diákok tanárukra. A fiatalok először csak sértegették az oktatót, majd egyikük meg is lökte.

Ezért Iskolaőrséget hoz létre a kormány!!!

error: Content is protected !!