Hatalmas balhé a Házasodna a gazda műsorában: „Jól van, Imre, pakolj és menj” így dobták ki a vőlegényt!

Hatalmas balhé a Házasodna a gazda műsorában: „Jól van, Imre, pakolj és menj” így dobták ki a vőlegényt!

A tegnap esti Házasodna a gazda párkereső műsorban váratlanul távozott Vera gazda egyik kiszemeltje, Imre, aki nem számított rá, hogy ennyi férfival kell megküzdenie a nő szerelméért.

A legújabb adásban a nézők annak lehettek szemtanúi, amint a Vera gazda kegyeiért küzdő Imre önszántából távozott a műsorból, ugyanis – mint mondta – benne nincs meg az az ösztön, hogy azért harcoljon, hogy megkapja a hölgyet.

Amikor bejöttem, már akkor mondtam magamban, hogy jól van, Imre, pakolj és menj. Ki fogja nekem az 550 eurómat megtéríteni, mert ennyibe került az utam? Nem tudok előre nézni, mert engem megfosztottak egy kicsit anyagilag. Ami nekem 100 euróba került volna, az most 550 euróba került nekem” – mondta a Verának címzett gondolatokat a férfi.
Vera próbálta nyugtatni a férfit, és megbeszélni a félreértéseket, ám Imre hajthatatlan volt. Vera azt mondta a férfinak, a nem megszokott szituációhoz alkalmazkodnia kellett volna.

Amikor Imrén éreztem, hogy megsértődött és dühös, úgy voltam vele, hogy jobb is, hogy így alakult. A döntés hatására esetleg más sérelmei is előjöhettek – fejtette ki a gazdasszony, aki jó utat kívánt a műsorból távozó férfinak – osztotta meg az RTL Klub.


error: Content is protected !!