Hajbeültetés nőknek akciós áron, vagy akár ingyen lehet póthaja!!!

Hajbeültetés nőknek akciós áron, vagy akár ingyen lehet póthaja!!!
A hajbeültetés igen drága dolog, de sokan sajnos rászorulnak, ezért fizetnek ki érte sok pénzt!

Ingyen akkor van rá lehetőség ha valamelyik nagy cég reklámarcot vagy modellt keres magának, és cserébe kifizeti helyettünk a hajbeültetés teljes költségét!

Mikor javasolható hajbeültetés nőknek:

 • Öröklött, női kopaszodás okozta hajhiányok pótlása
 • Elülső hajvonal feltöltés, kiegészítés. Magas homlok eltüntetése, hajvonal lejjebb hozása
 • Más eredetű hajhiány (pl. sérülés, besugárzás után, műtéti hegek fedésére)

Hajbeültetés műtéti javaslatok nőknek:

 • Öröklött, hajhiány, női kopaszodás
 • Hiányos, magas hajvonal feltöltése, kiegészítése.
 • Heges hiányok fedése

Hölgyek, nők, lányok, asszonyok esetében is lehetséges a follikuláris (hajtüsző)  egységekkel történő hajátültetés (hajbeültetés, hajtranszplantáció, hajáthelyezés), ugyanúgy lehet dúsítani a hajkoronát, mint férfiaknál. Hajbeültetés nőknek is sikeres, női kopaszodás esetében, ha a feltételek adottak.

 

 • Női kopaszodás esetén gyakran túl ritka az adóhelyen is a haj.
  A női kopaszodásnál a férfias típusú kopaszodástól eltérően általában jellegzetesen a fejtetői területen különböző kiterjedésű és mértékű ún. diffúz hajritkulás jelentkezik, akár már a paciens 20-as éveiben is. Ez azt jelenti, hogy az adott területeken a haj különböző mértékben ritkul, vékonyodik, de elszórtan valamilyen mennyiség mindig megmarad. Ez érthetően és jelentősen zavarja a hölgyeket. Sajnálatosan a hajszálak gyengülése és kihullása gyakran az adóterületre is kiterjed, és ilyen módon gyakran nem teszi lehetővé a műtéti pótlást (hajátültetés, hajbeültetés nőknek). Azaz technikailag a hajbeültetés műtét elvégezhető lenne, csak kevés lenne az elérhető hatás.  Ennek oka, hogy csak kis mennyiségű, gyenge minőségű hajszálat lehetne átültetni, melynek kevés lenne a javító hatása. Ilyenkor inkább nem javasoljuk a hagyományos csíkvételi hajbeültetés műtétet nőknek. Ezen a körülményen úgy tudunk esetleg javítani, ha kihúzásos hajvételi hajbeültetés technikával (FUE) dolgozunk.  Ilyenkor kevésbé számít, hogy ritka az adóhely, és a teljes biztonsági adózóna rendelkezésünkre áll, nemcsak a csík területe. Ezekben az esetekben azonban számolni kell az adóterületen lévő haj rövidre borotválásával, ami hölgyek esetében sajnos ritkán lehetséges. Ilyenkor a részleges nyírás marad, mint lehetőség ( a megmaradó haj fedi a nyírt területet) és sorozaműtéteket végzünk. Ennek a megoldásnak hátránya, hogy egyszerre csak kevesebb graftot tudunk átültetni és több hajbeültetés beavatkozásra van szükség, hosszú távon.
 • Átmeneti hajvesztés lehetséges hajbeültetés után
  Fontos azt is tudni, hogy nőknél a műtéti beavatkozás okozta stressz következtében a meglévő, de már gyengébb hajszálaka hajbeültetést követően átmenetileg kihullhatnak (de ez nem törvényszerű), melyek az átültetett hajszálakkal egyidőben nőnek vissza, azaz kb. 3 hónap pihenést követően. Ezért a hajbeültetés műtét utáni kb. 6-8 hónapos időszakban akár ritkább is lehet a haj, mint előtte, de ez később teljesen rendeződik.

 

error: Content is protected !!