FIGYELEM!!! AZ ORSZÁG EZEN RÉSZÉN HAVAZNI FOG NAPOKIG >>> KÉSZÍTSD A VÍZÁLLÓ BAKANCSODAT, TÉLI KABÁTOT, SAPKÁT, SÁLAT!

FIGYELEM!!! AZ ORSZÁG EZEN RÉSZÉN HAVAZNI FOG NAPOKIG >>> KÉSZÍTSD A VÍZÁLLÓ BAKANCSODAT, TÉLI KABÁTOT, SAPKÁT, SÁLAT!

KÉSZÍTSD A VÍZÁLLÓ BAKANCSODAT! JÖN A HÓ! AZ ORSZÁG EZEN RÉSZÉN HAVAZNI FOG NAPOKIG >>>>

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint lehet készíteni a vízálló bakancsokat. Jön a havazás!
Vasárnap és hétfőn ugyanis északnyugati áramlással hideg levegő érkezik a Kárpát-medencébe. Bár tapasztalhatnunk némi napsütést, gyakran lesz felhős az ég,eső, zápor több helyen várható, havas eső, hózápor elsősorban a hegyekben valószínű, de helyenként síkvidéken is előfordulhat. Kedden sem rakhatják el a hótaposót az ország északkeleti harmadán élők, ahol havas eső és havazás lesz, de kedd délutánra, “csak” eső marad belőle.

Itt a pontos előrejelzés a met.hu-ról

Országos előrejelzés: hétfő reggeltől hétfő éjfélig

Felhőátvonulásokra, hosszabb-rövidebb napos időszakokra számíthatunk, de helyenként futó záporeső, hózápor kialakulhat. A nyugati, északnyugati szél az Észak-Dunántúl, a főváros, és a Dél-Alföld térségében többfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +3 és -5 fok között alakul, a szélcsendes, derült délnyugati, illetve északkeleti tájakon lesz a leghidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 10 fok között alakul.

Országos előrejelzés: kedd

Erősen felhős vagy borult lesz az ég, a Dunántúl délnyugati harmadán szakadozhat fel időnként kissé a felhőzet. Többfelé várható eső, hajnalban, reggel a Budapest-Debrecen vonaltól északkeletre havas eső, hó is. Napközben vegyes halmazállapotú csapadék még az Északi-középhegység térségében lehet. A délnyugati, nyugati szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 2 és 9 fok között alakul, de a nyugtai, délnyugati határvidéken 10, 11 fok is lehet.

Országos előrejelzés: szerda

Napközben nyugat, délnyugat felől felszakadozik a felhőzet, és megszűnik a csapadék, több helyen kisüt a nap. Erősebben felhős körzetek még északkeleten lehetnek. A nyugati, délnyugati szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 7 és 13, az északkeleti felhős részeken 4 és 7 fok között valószínű.

Országos előrejelzés: csütörtök

Északkeleten (a Budapest-Debrecen vonaltól északkeletre) többnyire borult, párás, helyenként ködös idő lesz, másutt a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Északkeleten néhol szitálás előfordulhat, másutt csapadék nem valószínű. Északkeleten mérsékelt marad a légmozgás, másutt megélénkül, néhol megerősödik a délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 15, a borult, ködös helyeken 4 és 8 fok között valószínű. – Forrás: http://met.hu

error: Content is protected !!