FIGYELEM- 400 EZER FORINT JÁR NEKED IS HA NEM OTT DOLGOZOL AHOL LAKSZ! >>>

FIGYELEM- 400 EZER FORINT JÁR NEKED IS HA NEM OTT DOLGOZOL AHOL LAKSZ! >>>

Akik nem ott dolgoznak, ahol laknak több lehetőséggel is élhetnek, ami nagyon sok pénzt jelenthet.Ez a lehetőségek, valósak, léteznek, de nem reklámozzák őket sehol, nem kötik senki orrára, pedig nagyon sok pénzt jelenthetnek a munkavállalónak!Ezekről a lehetőségekről olvashatsz most a cikkben.

Akár évi 400 ezer forint is járhat Neked!

Általában a dolgozók nagy része ismeri a neki járó kedvezményeket a vonatokon, buszokon, tömegközlekedési eszközökön való utazásnál.Azonban vannak, olyan lehetőségek is, amelyekről valószínűleg a dolgozók legnagyobb része még nem is hallott.

Ez a lehetőség mindenkinek jár, kötelező megadni! >>
Ha az állandó lakhelyed máshol van, mint ahol munkát vállalsz, dolgozol, abban az esetben hetente négy alkalommal jár Neked az utazási költségtérítés!Nem adható, hanem kötelező adni!Ennek a költségtérítésnek az összege 35 200 Ft lehet minden hónapban.Teljesen adómentesen adja munkáltató, így őt sem fogja nyomorba dönteni.Ez ha éves szinten nézzük több, mint 400 ezer forintos támogatás!

Miután a vasúti vagy a buszjeggyel elszámolsz, visszakapod annak 86 százalékát, de ha gáláns a cég, a teljes költséget is megtérítheti.

Ha nincs olyan munkahelyed, ahol jár a költségtérítés (vagyis nem dolgozol messze a munkahelyedtől) akkor is van egy jó lehetőség számodra, amit talán kevesen ismernek, pedig sokan élhetnének a lehetőséggel! Ha havi szinten hatezer forintnál magasabb összeget költesz el vonattal történő utazásra, akkor ez egy jó lehetőség Neked is!MÁV Start klub kártya 50%-os kedvezményt nyújt Neked!Ennek éves ára 26 év alatt 19 900 Ft, 26 év felettieknek 34 900 Ft. Nem kevés, de megéri. Ha a családban másnak is jól jönne egy ilyen kártya, akkor neki azt már fél áron adják.

error: Content is protected !!