Felháborító!!! Az idős nénit lejárt nyugdíjas igazolványa miatt rakott le a vonatról a kalauz…

Felháborító!!! Az idős nénit lejárt nyugdíjas igazolványa miatt rakott le a vonatról a kalauz…

A 444 utánajárt annak a Facebookon keringő történetnek, miszerint lejárt nyugdíjas-igazolványa miatt  a kalauz leszállított egy 74 éves, ingyenes utazásra jogosult nőt egy Budapestről induló vonatról. Kiderült, hogy a történet igaz, és mivel asszonynak nem volt pénze jegyet váltani, egy fiatal pár visszahúzta őt a vonatra és vettek neki (bár nem kellett volna). A kalauz ezek után még a jólelkű utasokat kezdte piszkálni, hogy miért vettek a jegyet a nőnek. 

A portál szerint az asszony tápiógyörgyei idősotthon lakója. Pontosabban csak alkalmi, mert bár a település polgármestere többször felajánlotta neki, hogy ingyen lakhat az intézményben, ő ragaszkodik ahhoz, hogy egyedül éljen lakókocsijában, amit kis kályhával fűt (az ünnepek alatt egyszer ki is gyulladt az otthona). Ennek ellenére a néni nem szeretne intézményben lakni, csak tisztálkodni és enni megy be. Sokat utazik, ezúttal is egy budapesti ismerősénél járt.

Be the first to comment on "Felháborító!!! Az idős nénit lejárt nyugdíjas igazolványa miatt rakott le a vonatról a kalauz…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!