Ettől leülsz: Nem Vajna Timi, hanem Mészáros Lőrinc örökli Andy Vajna vagyonát: Friss bejelentés >>>

Ettől leülsz: Nem Vajna Timi, hanem Mészáros Lőrinc örökli Andy Vajna vagyonát: Friss bejelentés >>>


Miután Andy Vajna meghalt, mindenki azt találgatta, hogy mi lesz a TV2-vel, a naivabbak azon lamentáltak, hogy kire fog szállni a mesés örökség . A Válasz Online cikke szerint nem sokat lacafacáztak, mert Vajna halála után négy nappal már össze is hívtak egy rendkívüli közgyűlést a csatornánál, ráadásul nem is a Róna utcai székházban, hanem a Mészáros birodalom egyik Andrássy utcai épületében.

A közgyűlésen eldőlt, Vaszily Miklós lett a csatorna elnöke, aki az Echo TV vezére is. Az új vezetés tagja lett a Mészáros-féle tőzsdei cégek jogi képviseletét ellátó Kertész Tamás József, valamint a Duna Aszfalt Kft. ügyvédje, Czira Szabolcs Sándor, aki az útépítő céget birtokló Szíjj László veje.

Ott figyel ezen kívül az igazgatóságban Barna Zsolt, aki több Mészáros-cégben is tisztviselő, Dirk Gerkens, Rákosi Tamás és Horváth Balázs, valamint Vajna korábbi állandó cégtársa, az amerikai Samuel R. Falconello.

A felállás Vajna és Mészáros emberei között 4-4, de az elnököt az utóbbi csapat adja, vagyis lényegében a lap szerint már átkerült a csatorna Mészáros Lőrinc köréhez.


error: Content is protected !!