Elindult a poloska invázió Magyarországon! Mutatjuk a képeket róla >>> OSSZÁTOK!!!

Elindult a poloska invázió Magyarországon! Mutatjuk a képeket róla >>> OSSZÁTOK!!!

Kétlem, de biztos nincs mindenhol annyi, mint ennek a háznak ajtaján Pellérden, amit egy olvasónktól kaptunk az imént.

Pár nap múlva irdatlan poloskainvázió jön Lehűlést várják és jönnek!

Van rá házi szer ami hetekig távol tartja a büdösbogarakat!

Itt a recept >>>

A poloskák rendkívül jó védekezőképességgel rendelkező rovarcsoport, olyan bűzmirigyük van, amely nagyon kellemetlen szagú váladékot termel – a magyar népnyelv büdös bogárnak is nevezi őket.”Aki csak egyszer is találkozott velük, emlékezni fog rá, hogy nem érdemes megfogni, összenyomni, mert rendkívül kellemetlen szaghatások érik. Ezek a “bogarak” viszonylag nagyok, hangosan zümmögnek, és egyes területeken napról-napra akár tucatnyian is tiszteletüket tehetik.

Először is egy jó kis spriccelőre van szükség, vannak akik ezzel spriccelik a növények, vannak akik vasaláshoz használják, vannak, akik némi öblítőt kevernek vízzel és a szöeteket, ülőgarnitúrákat frissítik fel vele! Ha nincs, akkor bármelyik háztartsái boltban be lehet szerezni könnyedén! A lényeg, hogy legalább fél literes flakon kell, mert a házi poloskaelenes szer csak ebbe fog beleférni.Nos ezt a fél lteres flakont töltsük meg féli lanygos vízzel.Ebbe alangyos vízbe tegyünk bele, egy kávéskanál szódabikarbónát és fél kávéskanál ecetet.

Rázd alaposan össze és amintfeloldódott már hazsnálhatod is!Fontos, hogy alaposan spricceld körbe vele az összes nyílászáró körül és alegbiztosabb eredmény érdekében az erkélyre is fújj belőle bőven! Kiválóan működő szer, hetekre távolt tartja ezeket a visszataszító rovarokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!