EKKOR JÖN AZ ajándékpénz iskolakezdésre! Augusztus 1-től 45 ezret kapnak az 1 GYERMEKES magyar családok! Nem maradnak ki a 2, 3 gyermekesek sem! Íme az összegek : Itt vannak a részletek >>

EKKOR JÖN AZ ajándékpénz iskolakezdésre! Augusztus 1-től 45 ezret kapnak az 1 GYERMEKES magyar családok! Nem maradnak ki a 2, 3 gyermekesek sem! Íme az összegek :

Itt vannak a részletek >>

1 gyermekes családok figyelem!!! 45 ezer forintos támogatás, amit végre szinte bármelyik 1 gyermekes család megkaphatod! ITT IGÉNYELHETED pár héten belül >>>> 1 gyermekes családok figyelem!!! 45 ezer forintos támogatás, amit végre szinte bármelyik 1 gyermekes család megkaphatod!

Ugyan az iskolakezdési támogatás adózása idén már nem annyira kedvező, mégis nagyon sok munkáltató fogja idén is segíteni a dolgozóit ezzel a lehetőséggel!

Ez a bruttó minimálbér 30 %-áig adható, ami idén 44.700.- forintot jelent a családoknak, és ezt gyermekenként évente egyszeri alkalommal mindkét szülőnek adhatják a munkaadók. A juttatást szeptember hónapban adják a jogosultaknak. Az utalvány formájában kapható cafeteria elem felhasználása szigorúan szabályozott, csak az általános-, és középiskolás gyermekek számára szükséges taneszközök, tankönyvek és ruházati termékek vásárolhatóak belőle kb. 14 000 üzletben.

Fontos tudnivaló, a munkáltató dönthet úgy is, hogy mindkét szülő kap iskolakezdési támogatást még abban az esetben is, ha ugyanott dolgoznak. Feltétel az is, hogy a szülő legyen családi pótlékra jogosult. Az utalvány felhasználható az említett célokra a tanév első napját megelőző 60. naptól egészen az érintett naptári év utolsó napjáig.

1 gyermek után 44.700 forint
2 gyermek után 89.400 forint
3 gyermek után 134.100 forint
4 gyermek után 178.800 forint

Az iskolakezdési támogatás, mint választható cafeteria elem nagy segítség azoknak a családoknak, akiknek problémát okozna a tankönyvek és a tanszerek beszerzése.

A munkaadójánál tájékozódhat a lehetőség részleteiről, de akár online is megismerheti a témát, hogy azokat előnyére fordítva a lehető legjobban ki tudja használni.

►► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

 

error: Content is protected !!