Egyre rosszabbak a számok! ITT A bejelentés, AMIT mindenki tudni akart!! Csak EDDIG LESZNEK NYITVA A MAGYAR ISKOLÁK, ÓVODÁK, eddig lesz hagyományos oktatás az intézményekben! >>

Egyre rosszabbak a számok! ITT A bejelentés, AMIT mindenki tudni akart!! Csak EDDIG LESZNEK NYITVA A MAGYAR ISKOLÁK, ÓVODÁK, eddig lesz hagyományos oktatás az intézményekben! >>

PÁR PERCE HIVATALOSAN IS BEJELENTETTÉK >>EDDIG LESZNEK NYITVA A MAGYAR ISKOLÁK, ÓVODÁK >>

MOST JELENTETTÉK BE: Novák Katalin elárulta, meddig lesznek nyitva az iskolák >>>>

Ahogy az új fertőzések adatai is figyelmeztetnek, a járvány második hulláma zajlik Magyarországon. A kormány célja, hogy az ország működőképességét megtartsuk, és ne hagyjuk, hogy a vírus megbénítsa a mindennapokat, ezért a könnyen betartható, általános szabályoknak most még nagyobb a jelentősége.

Kötelező a maszk használata az üzletek és a tömegközlekedési eszközök mellett a mozikban, színházakban, a bevásárló központok területén, az egészségügyi és szociális intézményekben, valamint ügyfélfogadási irodákban is. 23 óra után a vendéglátóhelyeket és szórakozóhelyeket be kell zárni.

EDDIG LESZNEK NYITVA A MAGYAR ISKOLÁK, ÓVODÁK >>

Addig lesz iskola, amíg biztonságosan fenntartható a helyzet – mondta a Magyar Nemzetnek Novák Katalin, aki októbert tárca nélküli miniszterként felügyeli a családügyeket.

A járványügyi szakemberek véleménye a mérvadó és azok alapján hoz majd döntést a kormány az iskolákról, óvodákról, de egyelőre működtetni kell az országot – többek között erről beszélt a Magyar Nemzetnek adott interjújában Novák Katalin.

A volt államtitkár, aki októbertől miniszterként a családügyekért felel azt mondta: “Amíg lehet, a gyerekeknek biztosítani kell, hogy járhassanak óvodába és iskolába. […] Fontos, hogy az ország működhessen, de csak úgy, ha képesek vagyunk betartani a szabályokat és vigyázni egymás egészségére. Addig lesz iskola, amíg biztonságosan fenntartható a helyzet.-írja a https://magyarnemzet.hu

Miniszterként azon dolgozik majd, hogy a járvány miatt se csökkenjen a családok életszínvonala – nyilatkozta lapunknak Novák Katalin, aki szerint ha a baloldal kerülne hatalomra, elvennék a családoknak járó támogatásokat. Az új tárca nélküli miniszter korábban soha nem látott léptékű otthonteremtési programot ígér, mert a magyar emberek a saját tulajdonú lakást kiemelten fontosnak tartják. Novák Katalin elmondta, országszerte segíteni fogják a családok saját otthonhoz jutását, és attól sem kell tartani, hogy elvesznek a családtámogatásokból.

error: Content is protected !!