Döbbenet! Ő az a kétéves kisfiú, akit a buszon felejtettek! Így reagált a felelőtlen anya: – Ti mit gondoltok erről?

Döbbenet! Ő az a kétéves kisfiú, akit a buszon felejtettek! Így reagált a felelőtlen anya: – Ti mit gondoltok erről?

Pénteken délután egy két év körüli kisfiút felejtett valaki egy babakocsiban a buszon. Az emberek jöttek-mentek, de senkinek sem tűnt fel az egyedül utazó kisgyerek, míg nem végül  egy kedves néni észrevette, hogy itt valami nincs rendben.

„A lányomékhoz készültem pénteken délután a 2-es busszal. Általában a járat egész vonalán utazom a végállomásig, így van időm nézelődni. A harmadik megállónál feltűnt egy babakocsiban ülő kisgyermek, nem tudom pontosan a korát, olyan 2 év körüli lehetett, de beszélni biztosan nem tudott még.

Arra is felfigyeltem, hogy a gyermek mellett nincs sem az édesanyja, sem az édesapja, mivel a kocsi mellett folyamatosan cserélődtek az emberek miközben fel-, és leszálltak. Amikor már a végállomás felé közeledtünk, a buszsofőr felé elindultam, hogy jelezzem az észrevételem. Kiderült, hogy a gyermeket valóban egyedül hagyták! Hogy létezhet ilyesmi? Szörnyen sajnáltam az ekkor már kiabálva síró kisgyereket.”

Úgy tudjuk, végül az édesanya előkerült, így magyarázta gondatlan viselkedését: ” Hat gyermekem van, mindannyian együtt utaztunk a buszon, az egyik lányom kifelé mutogatott a buszból, azt figyeltem, miközben észbe kaptam, hogy már le kellene szálljunk! Olyan gyorsan történt minden, hogy már csak a megállóban döbbentem rá, hogy kisfiam fent maradt a buszon. Ekkor a busz már elhagyta a megállót, és hiába futottam utána, nem tudtam utolérni. Hálás vagyok, hogy végül minden jól alakult, köszönöm az idős néninek a segítségét!

error: Content is protected !!