CSALÁDI PÓTLÉKOSOK FIGYELEM! ELŐBB KAP CSALÁDI PÓTLÉKOT HA EZT A KÉRVÉNYT KITÖLTI >>>

CSALÁDI PÓTLÉKOSOK FIGYELEM! ELŐBB KAP CSALÁDI PÓTLÉKOT HA EZT A KÉRVÉNYT KITÖLTI >>>

CSALÁDI PÓTLÉKOSOK FIGYELEM! ELŐBB KAP CSALÁDI PÓTLÉKOT HA EZT A KÉRVÉNYT KITÖLTI! CSALÁDOK SZÁZEZREINEK LEHET NAGY SEGÍTSÉG HA ELŐBB JÖN A PÉNZ! ITT A LETÖLTHETŐ KÉRVÉNY!

Utalással a  hónap első munkanapján elutalják az ellátást, így banktól függően néhány napon belül ott lesz a számlán a pénz, akár már aznap! A postai kézbesítés esetén a pénzt csak az aktuális hónap 6. és 10. napja között viszik ki házhoz, így akinek hónap elején rendszeres fizetése kötelezettsége van érdemes inkább számlára kérni az ellátást, így jóval hamarabb megérkezik a pénzt és gond nélkül be tudj  fizetni a  fizetni valót! 

Természetesen ez csak azoknak lehetőség, akik eddig postai úton kérték a pénzt hiszen ők kapják meg később!

A családtámogatási ügyek intézésére a következő módon van lehetőség:
– elektronikus úton – elektronikusan kizárólag ügyfélkapus regisztrációval rendelkező ügyfelek saját családtámogatási igényeiket tudják benyújtani! Nem ügyfélkapun keresztül – e-mailen – beadott igényt nem áll módunkban érvényes igénybejelentésként elfogadni.
Belépés az elektronikus ügyintézési portálra itt»https://eugyfel.allamkincstar.gov.hu
– postai úton – a megyeszékhely szerinti járási hivatalok címét megtalálhatják itt!
– személyesen – a megyeszékhely szerinti járási hivatalok családtámogatási ügyfélfogadási rendjéről az ügyintézés menüpontban tájékozódhatnak.

error: Content is protected !!